Tânără scăpată din mâinile iubitului agresiv (video)

0

O tânără, în vârstă de 21 de ani, din Botoşani, a ajuns la spital după ce ar fi fost sechestrată şi bătută de propriul iubit în Anglia. Povestea de groază a fetei a început acum şase luni, când a plecat împreună cu iubitul ei la muncă. La puţin timp după ce ar fi ajuns însă în Anglia concubinul său ar fi sechestrată-o. „A fost în Anglia cu iubitul ei. A bătut-o de mai multe ori, din ce ne-a spus ea şi nu o lăsa să plece nicăieri, să ia legătura cu nimeni. Era foarte slăbită”, a spus o mătuşă de-a fetei.

La finele săptămânii trecute aceasta ar fi reuşit să îşi contacteze tatăl, care a plecat după ea în Anglia şi a reuşit să o aducă acasă. Marţi, în jurul prânzului, mama tinerei a sunat la 112 şi a cerut ajutorul medicilor şi al Poliţiei. La domiciliul acesteia, în Parcul Tineretului, au ajuns mai multe echipaje de Poliţie şi un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor, după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe. „Pacienta prezenta multiple echimoze la nivelul ambilor ochi, la nivelul membrelor şi toracelui. A fost stabilizată şi supusă mai multor investigaţii de specialitate pentru a se determina cu exactitate starea ei de sănătate”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz. „Poliţia Municipiului Botoşani a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie de 42 de ani din municipiu, despre faptul că fiica sa, de 21 de ani, ar fi fost sechestrată şi bătută de către concubinul acesteia, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Dorohoi, în perioada în care au stat împreună în Anglia. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs aspectele sesizate”, a precizat agentul Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

 

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...