Maşină făcută praf după o cascadorie (video)

0

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Copălău, a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident rutier produs chiar de el. Incidentul a avut loc ieri seară, în localitatea Buda. Tânărul se afla singur în maşină şi rula dinspre Coşula spre Copălău, iar potrivit martorilor, autoturismul în care se afla acesta se deplasa cu viteză foarte mare prin localitate. La un moment dat, tânărul a tras stânga de volan şi a frânat brusc, moment în care a pierdut controlul volanului, autoturismul intrând în derapaj, după care a ajuns pe contrasens, a sărit peste un şanţ de pe marginea drumului şi a ajuns în curtea unui localnic, maşina spulberând câţiva copaci şi trecând la câţiva centimetri de un stâlp de beton.

„Avea viteză foarte mare. Parcă era la raliu. Era singur pe şosea. La un moment dat s-a auzit un zgomot puternic de frână, după care o bubuitură puternică. Când am mers să vedem ce e, gardul de la o curte era rupt, iar maşina dată peste cap”, a povestit unul dintre martori incidentului.

Mai mulţi vecini au sărit în ajutorul şoferului, reuşind să îl scoată pe acesta din maşină, după care au sunat la 112. La faţa locului au ajuns echipaje de Pompieri, Ambulanţă şi Poliţie, tânărul fiind scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii, care a rămas sprijinită pe partea stângă, după care a fost preluat de cadrele medicale. Acesta a primit primul ajutor la faţa locului, după care a fost transportat la Urgenţe.

„Pacientul a suferit mai multe contuzii, la nivelul craniului, coloanei cervicale şi membrelor superioare, însă la cum arată maşina se poate spune că a avut mult noroc”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Ieşit din maşină, tânărul le-a spus poliţiştilor că a încercat să evite un câine care i-a sărit în faţă, acest lucru urmând a fi stabilit de poliţişti, care au început o anchetă la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

 

Accidente din cauza maidanezilor

 

Câinii vagabonzi par să facă cele mai multe pagube materiale, şi nu numai, în judeţ, dacă ar fi să luăm în calcul declaraţiile tot mai dese ale şoferilor botoşăneni care îşi distrug maşinile pe care le conduc cu viteză excesivă, şi, mai mult, rănesc şi persoane nevinovate. În ciuda faptului că în ultimii ani câinii fără stăpân au dispărut aproape de tot din multe zone, se pare că aceştia sunt la fel de prezenţi ca întotdeauna în declaraţiile şoferilor care produc accidente. Aşa cum a fost cazul unui tânăr de 23 de ani care a făcut praf BMW-ul surorii sale şi şi-a băgat nepoţica în spital, în urmă cu un an.

Un alt şofer, de 19 ani, a condus un Volkwsagen Golf direct într-un perete de pe marginea drumului din zona Lebăda. Maşina se îndrepta dinspre Botoşani spre Iaşi şi la un moment dat şoferul a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de peretele de beton de pe marginea trotuarului.

Tot mai multe accidente sunt puse, în ultima perioadă, pe seama câinilor fără stăpân, de fiecare dată însă, maşinile fiind distruse aproape în întregime, semn că viteza cu care rulau şoferii era una cu mult peste cea legală.

Deja ai votat!
se încarcă...