Agresiune sexuală în lift (video)

0

Caz şocant petrecut sâmbătă după-amiază în plin centru al oraşului Botoşani. O femeie, în vârstă de 38 de ani, a trecut prin momente de groază după ce un tânăr a urmărit-o.

Femeia locuieşte în blocul turn de pe Pietonalul Unirii. Sâmbătă, în timp ce se întorcea acasă, aceasta a fost urmărită în scara blocului de un bărbat. Fără a bănui nimic, femeia a chemat liftul, iar în momentul în care a urcat în ascensor, bărbatul a intrat brusc în cabină, închizând uşa după el. Ulterior acesta s-a descheiat la pantaloni şi a început să se masturbeze. Ţipetele femeii l-au făcut pe tânăr să fugă la scurt timp, iar aceasta a urcat în casă, unde şi-a anunţat soţul, care a coborât imediat în faţa blocului în căutarea agresorului. Cum acesta nu mai era de găsit, bărbatul a sunat imediat la 112.

 

Suspectul a fost prins după o mobilizare exemplară

 

În câteva minute, zona a fost împânzită cu zeci de poliţişti şi autospeciale de poliţie, jandarmi şi poliţie locală, peste 20 de angajaţi ai MAI ajungând imediat la faţa locului. „Au fost alertate toate echipajele de ordine publică şi rutieră aflate în teren, iar la nivelul Poliţiei Municipiului Botoşani s-a constituit o echipă operativă, care, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, au stabilit identitatea autorului, acesta fiind depistat la domiciliu”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, iar ieri acesta a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. „În această perioadă, tânărul de 29 de ani trebuie să respecte obligaţiile impuse de măsura controlului judiciar, în caz contrar aceasta se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. Poliţiştii îi vor monitoriza activitatea şi vor verifica periodic respectarea obligaţiilor legale de către acesta”, a declarat Delia Nenişcu.

Potrivit anchetatorilor, tânărul nu are până în prezent cazier judiciar şi nici nu este cunoscut cu afecţiuni psihice.

Mai jos puteți privi imagini surprinse cu suspectul cu puțin timp înainte de atac.

+14 -5
se încarcă...