Accident cumplit la Zăiceşti (video)

Un accident cumplit a avut loc luni la amiază la Zăiceşti. Un bărbat, în vârstă de 24 de ani, este în stare critică după ce maşina pe care o conducea s-a izbit violent într-un camion.

Incidentul a avut loc chiar la ieşirea din localitate, pe o porţiune de drum drept. Şoferul unui autoturism marca Ford, care se îndrepta spre Botoşani, a intrat brusc pe contrasens şi s-a izbit frontal într-un camion care circula regulametar. Conducătorul auto din Ford a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii fiind nevoie de intervenţia a două echipaje de descarcerare pentru a putea fi scos.

“La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrului Detaşamentului de Pompieri Botoşani cu autospeciale de descarcerare şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. O persoană a fost descarcerată de către pompieri. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD în stare critică”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Impactul a fost atât de violent încât roata din stânga faţă a camionului s-a rupt cu totul. Şoferul din Ford a fost preluat în stare critică şi transportat de echipajul SMURD cu medic la spital.

Bărbatul care se afla la volanul camionului susţine că Fordul a intrat brusc în faţa lui, fără să aibă vreun obstacol în faţă, sau să facă o depăşire.

Deja ai votat!