spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăPrima PaginăDestin terminat tragic. Tânărul resuscitat pe malul bazinului la Cornișa a decedat...

Destin terminat tragic. Tânărul resuscitat pe malul bazinului la Cornișa a decedat la miezul nopții (video)

Tânărul în vârstă de 18 ani, care a fost scos inconştient din piscina de la Cornișa, a decedat la câteva ore după ce a ajuns la spital.

Acesta a fost transportat la spital în stare critică și internat pe secția ATI, însă, din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva. “La orele 23.30 pacientul instalează stop cardio respirator, pentru care s-au inițiat manevrele de resuscitare timp de mai bine de o oră. Din păcate pacientul nu prezintă răspuns și se declară decesul la ora 0:46”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

Anchetă deschisă de polițiști

Cazul a intrat și în atenți poliției, fiind deschisă o anchetă pentru ucidere din culpă.

Oamenii legii urmează să vizioneze și imaginile surprinse de camere de supraveghere ale parcului de agrement.

Familia, rudele și toată comunitatea, sunt distruși de vestea cumplită, cu toții sperând până în ultima clipă într-o minune. Zeci de mesaje de condoleanțe au apărut pe o rețea de socializare după decesul tânărului.

„Măi băiete ce-ai făcut????” (ar zice „diriga”) NU POT SĂ CRED!!!! NU AM CUVINTE….Nu pot decât să mă rog la Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar familiei să-i dea putere să poată merge mai departe!REGRETE ETERNE! „N-am să-l pot uita vreodată pe băiatul ăsta… Dumnezeu să-l odihnească! ” „Condoleanțe ,drum lin spre îngeri Gabi prea repede te-a vrut Dumnezeu lângă el”.

Alarmă dată de martori

Incidentul a avut loc luni după-amiază, la Parcul de agrement de la Cornişa. Tânărul se afla în bazinul exterior în zona în care apa are între 1,6-1,8 m. La un moment dat acesta ar fi început să se simtă rău şi şi-ar fi pierdut cunoştinţa. Două persoane care înotau în zona respectivă l-au văzut, dar iniţial au crezut că tânărul stă cu capul în apă. Când s-au apropiat, însă, au realizat că acesta nu mai respiră, aşa că au alertat imediat salvamarii şi l-au scos la mal.

Potrivit martorilor, tânărul a vărsat de câteva ori pe malul piscinei, iar salvamarii au început manevrele de resuscitare. Oamenii au apelat și serviciul 112, iar la faţa locului a fost direcţionat un echipaj cu medic al SMURD.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11.7 ° C
11.7 °
11.5 °
85 %
1.3kmh
100 %
joi
11 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...