spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTFemeie înjunghiată în somn după ce a vrut să divorţeze (video)

Femeie înjunghiată în somn după ce a vrut să divorţeze (video)

Operaţiune de proporţii demarată de poliţiştii botoşăneni. Oamenii legii caută un bărbat care şi-a înjughiat soţia după care a dispărut. Botoşăneanul este înarmat cu un cuţit şi a dispărut pe străzile municipiului.

Acesta şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit în timp ce aceasta dormea. Femeia a fost salvată de cei doi copii, în vârstă de 14 şi respectiv 19 ani. Aceasta a fost transportată la spital cu sângerare masivă.

Femeia tocmai depusese actele de divorţ. Vineri la amiază, bărbatul a mers la locuinţa familiei aflată într-un bloc de pe Bulevardul Mihai Eminescu. Lucrurile au decurs normal, până la un moment dat când acesta ar fi mers la un local unde ar fi consumat băuturi alcoolice. Când s-a întors acasă, bărbatul, ar fi scos dintr-o borsetă cuţitul pe care îl purta cu el şi şi-ar fi înjunghiat soţia, care dormea, de două ori, o dată în piept, în zona inimii şi a două oară în mână.

Fugă desculţ cu cuţitul 

Alarmată de ţipetele mamei, fiica celor doi a sărit în apărarea mamei, însă în acel moment bărbatul ar fi ameninţat-o şi pe aceasta.

Atunci, un văr al fetei, care era şi el în apartament a intervenit şi a reuşit să o scoată pe fată din mânile tatălui.

Ulterior, bărbatul a fugit, desculţ, şi înarmat cu cuţitul. Acesta a fost văzut în spatele blocului, iar ulterior şi-a pierdut urma.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi echipaje de poliţie. Cadrele medicale au preluat-o pe soţia bărbatului şi au transportat-o la spital.

Străzi împânzite de poliţişti

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au demarat imediat o anchetă. Oamenii legii au pornit o amplă acţiune pentru a-l localiza pe bărbat.

După câteva zeci de minute agresorul a fost prins de poliţişti şi dus la audieri. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
19.8 ° C
20 °
15.5 °
47 %
0.9kmh
100 %
joi
19 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...