joi, aprilie 18, 2024
AcasăLocal BTCrimă între dorohoieni. O femeie și-a înjunghiat mortal soțul, în prezența copiilor...

Crimă între dorohoieni. O femeie și-a înjunghiat mortal soțul, în prezența copiilor (video)

O crimă oribilă a avut loc vineri în localitatea Dezmir din județul Cluj. O femeie şi-a ucis soţul cu un cuţit. Ambii sunt originari din Dorohoi.

Incidentul cumplit a avut loc chiar în locuința familiei, situată într-o comună de lângă Cluj. În casă erau prezenți și cei trei copii minori, care au fost martori la scenele șocante.

Deși încă nu se știu prea multe detalii, informația a fost confirmată și de primarul comunei, ajuns și el la locul tragediei. „Într-adevăr, şi-a ucis bărbatul cu cuţitul. Au doi copii, ea este cu probleme psihice”, a spus, pentru Cluj24, primarul comunei Apahida, Grigore Fati. Acesta a mai spus că soţul femeii era marinar și revenise de ceva timp de pe mare.

Femeia fusese externată dintr-o secție de psihiatrie în urmă cu doar două săptămâni. „Am avut o chestie urâtă cu femeia, acum două-trei săptămâni. A fost poliţia locală acolo, a distrus tot din casă. Soţul era plecat, era marinar”, a mai spus primarul.

Un apel la 112 a anunțat tragicul eveniment. La locuința familiei a ajuns inițial un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Cluj. Cadrele medicale nu au mai putut însă face nimic, decât să constate decesul bărbatului. Acesta a suferit răni incompatibile cu viața.

Crimă între dorohoieni declanșată de probleme psihice

Potrivit unor surse din anchetă, problemele de sănătate ale femeii au început cu aproape o lună în urmă. Atunci, ea a sărit gardul în curtea unui vecin și i-a furat acestuia mașina, cu care a demarat în trombă și a trecut prin gard.

După eveniment, femeia s-a întors în casă și a distrus tot ce a găsit în cale, în fața celor trei copii ai cuplului, în vârstă de trei, zece, respectiv 14 ani.

Aflat în tranzit prin Oceanul Indian, la bordul unui petrolier de mari dimensiuni, unde era comandant, bărbatul a luat legătura cu sora lui pentru a-i lua pe copii de acasă. Între timp, femeia a fost internată la o clinica cu profil psihiatric din Cluj, unde nu se știe din ce motive nu a rămas internată prea mult timp.

În cursul zilei de vineri marinarul a ajuns la Cluj, de la Rotterdam, pentru a rezolva toate problemele.

În timp ce nu era atent, acesta a fost lovit cu un cuțit în zona gâtului, rana fiindu-i fatală. Cei doi soți aveau o casă modernă și păreau o familie extrem de fericită, spun vecinii.

Poliţia şi medicii legişti au ajuns la faţa locului pentru a investiga cazul.

Sursa foto/video: cluj24

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
7.5 ° C
7.8 °
5.5 °
94 %
0.5kmh
100 %
joi
7 °
vin
10 °
sâm
16 °
Dum
14 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...