twenty − eighteen =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

17:50 HBO

John Carter (Acțiune, SUA, 2012) Cu: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Willem Dafoe, Mark Strong

Ecranizare a romanului “Prinţesa marţiană” scris de Edgar Rice Burroughs, “John Carter” este o aventură antrenantă, plasată la sute de ani lumină distanţă de Pământ, pe exotica planetă Barsoom (Marte). Fost militar de renume, tânărul John Carter (Taylor Kitsch) este teleportat în mod inexplicabil pe Marte, unde un război de proporţii epice între locuitori îl transformă în principalul apărător al frumoasei prinţese Dejah Thoric (Lynn Collins). Cu o întreagă planetă pe cale de dispariţie, Carter îşi redescoperă umanitatea şi îşi foloseşte puterile recent dobândite, încercând să pună capăt revoltelor.

19:25 CINEMAX

Clădiri întunecate (Thriller, Argentina, 2017) Cu: Joaquín Furriel, Oscar Martínez, Santiago Segura, Sara Sálamo

Când frumoasa Leonor ajunge la studioul firmei de arhitectură ‘Borla şi Asociaţii’ şi îl caută pe Nelson Jara, Mario Borla şi partenera lui, Marta Hovart, şi Pablo Simó, cel mai vechi arhitect al clădirii, pretind că numele nu li se pare deloc cunoscut. Dar toţi mint. Adevărul începe să iasă la suprafaţă prin intermediul amintirilor lui Pablo Simó. Acesta a fost nevoit să se ocupe de Nelson Jara, proprietarul indignat al clădirii de lângă studio, care avea o crăpătură în peretele sufrageriei sale din cauza unei erori în construcţie. Dar frica şi nervozitatea celor trei arhitecţi provocate de sosirea lui Leonor şi de întrebarea „ce s-a întâmplat cu Nelson Jara?” scot în evidenţă ceva mult mai întunecat şi ciudat decât ceea ce se vede la prima vedere.

21:30 PRO TV

Cursă fără frâne (acţiune, SUA, 2012) Cu: Joseph Gordon-Levitt, Dania Ramirez, Sean Kennedy, Kym Perfetto, Anthony Chisholm, Wole Parks

Să se strecoare printre maşinile în viteză, să se ferească de taximetriştii fanatici şi să evite opt milioane de pietoni – acestea sunt ocupaţiile zilnice ale lui Wilee (Joseph Gordon-Levitt), cel mai bun dintre curierii-biciclişti, agili şi agresivi, ai New York-ului. Trebuie să ai calităţi speciale ca să poţi merge pe o bicicletă super-uşoară, fără frâne şi cu o singură viteză, să fii combinaţia perfectă între un biciclist super-talentat şi unul complet nebun, capabil să rişte să fie sleit pe caldarân de fiecare dată când se lansează în goană pe străzile supra-aglomerate ale oraşului.

20:30 PRO CINEMA

Naufragiatul (aventuri, SUA. 2000) Cu: Tom Hanks

,,Cast Away subliniază ideea că nu contează câte obstacole se ivesc în drumul nostru pentru că vom găsi soluţii să le facem faţă. Această poveste nu este atât despre supravieţuirea fizică a omului ci mai degrabă despre supravieţuirea spiritului său şi totodată o ilustrare a ideii că această supravieţuire nu este tocmai dificilă.”

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...