10 + 15 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

23:45 PRO TV

Inamicul din umbră (thriller, SUA, UK, 2011) Cu: Hilary Swank, Jeffrey Dean Morgan, Lee Pace, Christopher Lee, Aunjanue Ellis, Nana Visitor, Arron Shiver

În fiecare an, câteva milioane de femei din America se mută singure în apartamente pentru prima dată. Fără să îi cunoască pe chiriaşii anteriori, fără să ştie cine sunt administratorii şi evident fără să-şi schimbe încuietorile de la uşi. Aceasta este şi povestea Juliei Dermer, o femeie frumoasă, proaspăt divorţată, care închiriază un apartament în Brooklyn.

17:55 CINEMAX

Starsky și Hutch (Comedie, SUA, 2004) Cu: Ben Stiller, Owen Wilson, Snoop Dogg, Fred Williamson, Vince Vaughn

Detectivul David Starsky (Ben Stiller) este cel mai devotat poliţist sub acoperire din câţi s-au pomenit prin Bay City, California. E un maniac al meseriei. Când e la datorie, nicio crimă nu poate scăpa nepedepsită. Şi, culmea, el e tot timpul la datorie. Asta e partea cea bună, pentru că seamănă cu mămica lui, o poliţistă care, la vremea ei, a băgat groaza în infractorii din Bay City şi care a devenit cu vremea un soi de legendă. Dar, în timp ce mama lui a avut un singur partener de-a lungul întregii cariere, fiul îşi schimbă partenerii ca şi tricourile. Detectivul Ken „Hutch” Hutchinson (Owen Wilson) are problemele lui.

00:55 HBO

Beatriz la cină (Dramă, SUA, 2017) Cu: Salma Hayek, John Lithgow, Connie Britton, Jay Duplass, Amy Landecker

Beatriz (Salma Hayek), o imigrantă din Mexic, şi-a petrecut toată viaţa de adult având grijă de oamenii bolnavi şi neglijându-se pe sine. Când i se strică maşina, ea este nevoită să rămână peste noapte la casa luxoasă din Newport Beach a unei cliente, Kathy (Connie Britton). Beatriz este invitată la cina dată în onoarea celei mai recente afaceri a soţului lui Kathy şi îl cunoaşte pe Doug Strutt (John Lithgow), un mogul nemilos. Ea îl ascultă neliniştită în timp ce Doug se laudă cu tacticile lui agresive, dar când vorbeşte despre omorârea unui rinocer în Africa, ea nu mai poate să-şi ţină gura închisă.

20:30 PRO CINEMA

Zeii străzii (acţiune, SUA, 2011) Cu: Taryn Manning, Bai Ling

Callan este posesorul unei vechi cruci celtice cu calităţi magice care îi dă o putere de neimaginat. Moştenită din tată în fiu, crucea îl ajută să doboare răufăcătorii din L.A. Împreună cu o echipă de experţi în arme, Callan (Brian Austin Green) trebuie să facă faţă celui mai temut duşman – Gunnar (Vinnie Jones).

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...