4 × four =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

21:30 PRO TV

Justiţie împotriva sistemului (acţiune, Canada, 2011) Cu: Steve Austin, Serinda Swan, Danny Trejo

Ryan Varret (Steve Austin) este un poliţist a cărui familie este ucisă de mafie. El vine în orăşelul Hope în căutarea bandei mafiote pentru a răzbuna pierderea suferită , pedepsindu-i pe toţi infractorii care au scăpat cu basma curată din cauza sistemului corupt de justiţie. Drayke (Danny Trejo) este un criminal nemilos, care simte o atracţie deosebită faţă de Ryan, cu care se va întâlni în final într-o luptă pe viaţă şi pe moarte.

20:30 PRO CINEMA

Singuraticul (comedie, SUA, 2009) Cu: Michael Douglas, Susan Surandon, Jesse Eisenberg, Danny DeVito, Jenna Fischer, Imogen Poots

În urmă cu şase ani, Ken Kalmen (Michael Douglas) avea probleme în dragoste, a divorţat de soţie, s-a îndepărtat de singura lui fiică şi de nepoţel şi a pierdut o avere după ce a intrat în nişte încurcături. În prezent îşi trăieşte viaţă alături de Jordan, însă în continuare are tendinţa să îşi înşele partenera. Bărbatul o roagă pe Jordan să îl introducă în nişte cercuri influente pentru a începe o nouă afacere şi a primi o finanţare. La un moment dat primeşte sarcina de a o recomanda pe Allyson, fiica actualei sale iubite, la un colegiu. Ken se implică mai mult decât trebuie şi are o aventură cu Allyson. Când fiica îi povesteşte mamei de aventură, relaţia bărbatului cu Jordan este distrusă, la fel ca şi şansele să primească finanţarea dorită.

17:10 HBO

Sieranevada (Dramă, România, 2016) Cu: Mimi Brănescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni, Ana Ciontea, Judith State

Undeva în București, la trei zile de la atentatul terorist din redacția ziarului parizian Charlie Hebdo și la 40 de zile de la moartea tatălui său, Lary, un doctor trecut de 40 de ani, urmează să își petreacă sâmbăta la o reuniune de familie cu ocazia comemorării celui dispărut. Dar lucrurile nu merg conform așteptărilor. Obligat să se confrunte cu trecutul și cu temerile lui, să-și analizeze locul deținut în cadrul familiei, Lary se trezește constrâns să spună versiunea lui de adevăr.

21:00 CINEMAX

Truman Show (Dramă, SUA, 1998) Cu: Jim Carrey, Laura Linney, Noah Emmerich, Natascha McElhone, Holland Taylor

În fiecare secundă, în fiecare zi, de când s-a născut până la 30 de ani, Truman Burbank (Jim Carrey) este un star în cel mai popular reality-show din istorie. Casa lui este un imens platou de filmare, familia și prietenii acestuia, toți cei cu care intră în contact sunt actori. Toată viața lui se petrece în fața unor camere ascunse de televiziune, de existența cărora numai el, actorul principal nu are habar! Bun venit la „Truman Show”. Întreaga lume se uită. Aflând de toate astea, viața aparent liniștită a lui Truman devine un coșmar, iar el este tot mai hotărât să scape, oricât de mare ar fi prețul.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...