13 − 3 =

A password will be e-mailed to you.

20:00 FILM NOW

Gemenii (1988, Comedie) Cu: Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito

Un experiment ştiinţific ratat se finalizează prin naşterea a doi gemeni, ale căror vieţi decurg complet separat, ei aflând unul de existenţa celuilalt abia târziu, la maturitate. Julius arată că un teuton musculos, vorbeşte la perfecţie şase limbi şi e om de ştiinţă. Prin comparaţie, Vincent e bondoc, face parte din lumea interlopă şi se ocupă cu furturi de maşini scumpe. Când primul, care a crescut pe o insulă din Oceania, află secretul naşterii şi că are un frate geamăn, pleacă în Statele Unite să-l găsească. Şi-l găseşte în închisoare, condamnat pentru neplata unui teanc de tichete de parcare. Vincent nu-l crede. Cine l-ar crede? Când cei doi arată atât de diferit! Dar dacă are banii să-i achite cauţiunea, e gata să se prefacă…

21:00 CINEMAX

Finalul conflictului (Acțiune, Japonia, 2017) Cu: Takeshi Kitano, Toshiyuki Nishida, Tatsuo Nadaka, Ken Mitsuishi, Hakuryû

Filmul reprezintă ultima parte a trilogiei lui Takeshi Kitano care are loc în lumea subterană din Japonia, o lume a ierarhiilor clanurilor, a rivalității și a crimelor fără sens. La cinci ani după ce a supraviețuit războiului dintre familiile mafiote Sanno și Hanabishi, Otomo, fostul șef Yakuza, lucrează în Coreea de Sud pentru domnul Chang, un fixeur renumit a cărui influență se extinde în Japonia. Un incident relativ minor provoacă tensiuni foarte mari între Chang Enterprises și puternicul Hanabishi. Conflictul din ce mai mare scapă de sub control și provoacă o feroce luptă pentru putere printre șefii Hanabishi. Când viața lui Chang este în pericol, devotatul Otomo se întoarce în Japonia ca să rezolve situația odată pentru totdeauna.

23:45 PRO TV

Anamorfoză (thriller, SUA, 2007) Cu: Willem Dafoe, Scott Speedman, Don Harvey

Stan este un detectiv singuratic din New York. Cu câteva luni în urmă, el a rezolvat cu succes un caz îngrozitor al unor crime în serie, deşi o poliţistă şi-a pierdut viaţa. Un nou set de astfel de crime începe: cadavrele sunt expuse într-un mod cu totul neobişnuit, iar criminalul foloseşte instrumente din artă pentru a indica investigatorilor care este locul potrivit din care trebuie privită ,,opera” sa.

23:50 HBO

Cold Mountain (Dramă, SUA, 2003) Cu: Jude Law, Nicole Kidman, Renée Zellweger, Eileen Atkins, Brendan Gleeson

În regia lui Anthony Minghella, „Cold Mountain” este o călătorie spre inimă, o poveste despre dragoste, prietenie, despre frumusețea și mirajul naturii, despre o Americă în schimbare la sfârșitul Războiului Civil. Producția care poartă amprenta clară a regizorului îi are în rolurile principale pe Jude Law, Nicole Kidman și Renée Zellweger. Astfel, devenim martorii destinelor celor trei și observăm felul în care ele se întrepătrund. La început, soldatul din Confederație, Inman (Jude Law), fiind rănit pe câmpul de luptă, se întoarce la femeia iubită. În drumul către Ada (Nicole Kidman), el întâlnește rebeli și sclavi, ticăloși de toate felurile, profitori, precum și toate gunoaiele pe care greutățile unui război cumplit le scoate la suprafață. La rândul ei, Ada nu mai este deloc femeia delicată și protejată.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...