3 + seven =

A password will be e-mailed to you.

22:30 PRO CINEMA

Fără complicaţii (comedie, SUA, 2002) Cu: Jerry O’Connell, Bridgette Wilson, Ryan Reynolds, Bill Bellamy, Alyssa Milano

Timp de cinci ani, David Collins (Jerry O’Connell) a avut o relaţie perfectă cu iubita sa Sarah (Bridgette Wilson), şi ar fi putut trăi mulţumit în această situaţie încă mult timp, dacă fata, exasperată de nehotărârea lui David, nu i-ar fi dat acestuia un ultimatum: dacă în două luni nu se hotărăşte să facă pasul decisiv spre o căsătorie cu acte în regulă, poate considera relaţia lor încheiată. Însă lui David îi este foarte greu să se hotărască, cu atât mai mult cu cât filozofia lui de-o viaţă spune clar că … nu are niciun rost să cumperi o vacă întreagă, atâta timp cât poţi obţine lapte pe gratis. Aflat într-o situaţie existenţială critică, David cere ajutorul prietenilor săi, care sunt de părere că un bărbat nu trebuie să rişte inutil. Dacă are dubii matrimoniale, ar fi mai bine să se convingă dacă Sarah este cu adevărat unică. Cum David este încă nostalgic după o dragoste neîmplinită din adolescenţă, ajunge şi el la concluzia că, pentru a supune iubirea pentru Sarah unui test, trebuie să se sacrifice şi să-şi umple existenţa cu cât mai multe femei.

22:50 CINEMAX

Americani răsfățați (Thriller, SUA, 2018) Cu: Rhys Wakefield, Fabianne Therese, Nathan Keyes, Danielle Campbell, Lesley Ann Warren

Sus pe deal, printre ultimele rămășițe ale epocii de aur a Hollywood-ului, Tod, în vârstă de 24 de ani, și Lani, sora lui în vârstă de 22 de ani, duc o viață fermecată în vila imensă a bunicii lor, Judy, o fostă vedetă de cinema care acum este gazda unei amărâte emisiuni de la TV. Existența narcisistă și fără griji a lui Tod este complet dată peste cap atunci când o împușcă (poate) din greșeală pe Judy și o omoară pe loc. Disperat să-și păstreze stilul de viață decadent, Tod pune la cale un plan diabolic ca să ascundă moartea bunicii, să-i păstreze emisiunea și să continue să obțină bani.

00.30 ANTENA 1

Traducătoarea (thriller, SUA 2005) Cu: Nicole Kidman, Sean Penn

Evenimentele o iau razna și se precipită când traducătoarea Silvia Broome (Nicole Kidman), născută în Africa, mărturisește că a auzit niște amenințări cu moartea care-l vizau pe un șef de stat African. Cuvintele “Profesorul nu va părăsi această sală viu” îi întorc viața Silviei pe dos și îi vor umple nopțile cu coșmaruri. Pusă sub protecția agentului FBI Tobin Keller, Silvia devine o țintă a nu se știe cui. Keller sapă să găsească explicații și dovezi în trecutul ei, dar descoperă secrete înfricoșătoare care-l fac să creadă că și ea este implicată în conspirație. Fiecare pas în rezolvarea misterului îl face să fie și mai suspicios în privința Silviei. Este ea o victimă? O suspectă? Sau cu totul altceva? Cei doi ajung să depindă unul de celălalt chiar dacă sunt total diferiți. Puterea Silviei stă în cuvinte, în diplomație și subtilitatea unor înțelesuri, pe când Tobin este un cumul de forță, instinct și acțiune. Acum când pericolul unui asasinat răsunător ce se poate petrece pe teritoriul ONU crește, viața Silviei este în balans. Silvia și Tobin aleargă disperați să stopeze o criză internațională fără precedent.

22:00 HBO

Kong: Insula Craniilor (Acțiune, SUA, 2017) Cu: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly, John Goodman

Producătorii filmului Godzilla” reimaginează originile unuia dintre cele mai puternice mituri din toate timpurile. Această aventură originală spune povestea unei echipe de oameni de știință, soldați și aventurieri care pleacă să exploreze o insulă mitică din Pacific, pe cât de frumoasă pe atât de periculoasă. Despărțiți de tot ceea ce știu, ei se aventurează pe teritoriul marelui Kong și declanșează cea mai mare bătălie dintre om și natură. Pe măsură ce misiunea lor de descoperire devine una de supraviețuire, ei trebuie să lupte ca să scape din acest loc unde umanitatea nu are ce căuta. Din distribuție fac parte Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman și John C. Reilly.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...