three × 5 =

A password will be e-mailed to you.

17:40 CINEMAX

Burlacii (Dramă, SUA, 2017) Cu: J.K. Simmons, Julie Delpy, Josh Wiggins, Odeya Rush, Kevin Dunn

După ce și-a pierdut soția, Bill Palet (J.K. Simmons) își ia fiul de 17 ani, Wes (Josh Wiggins), și se mută într-un oraș mare dorind să o ia de la capăt. În timp ce fiecare începe să se adapteze la noua viață, ambii găsesc liniștea în relații noi. Wes o întâlnește pe Lacy (Odeya Rush), o fată introvertită dar puternică a cărei personalitate enigmatică îl captivează. Bill o cunoaște pe Carine (Julie Delpy), o profesoară elegantă al cărei trecut trist este asemănător cu al lui. Când relațiile sunt supuse unor teste, Bill și Wess se îndepărtează și se apropie din nou pe măsură ce își descoperă propriile identități.

13:40 HBO

Hotelul Marigold (Comedie, Marea Britanie, 2011) Cu: Judi Dench, Bill Nighy, Penelope Wilton, Dev Patel, Celia Imrie

Mai mulți pensionari britanici hotărăsc să facă economii mutându-se pentru o perioadă în necostisitoarea și aparent exotica Indie. Fermecați de reclamele pentru hotelul Marigold, proaspăt renovat, vor ajunge la poarta acestuia pentru a-l descoperi mult mai puțin atrăgător decât în pliante.

Deși noul spațiu este mai puțin confortabil decât și-au imaginat, această experiență îi va schimba pentru totdeauna și vor ajunge să descopere că viața și iubirea pot fi experimentate din nou dacă reusești să te desprinzi de trecut.

20:30 PRO CINEMA

Sezon de vanatoare (acţiune, SUA, Belgia, 2013) Cu: Robert de Niro, John Travolta, Milo Ventimiglia, Elizabeth Olin

Colonelul Benjamin Ford (Robert De Niro) se refugiază în Munţii Apalaşi pentru a uita ororile războiului bosniac în care a luptat. Emil Kovac (John Travolta), un fost soldat sârb doreşte să se răzbune pe Ford. El intră în ţară prin statul Tennessee, se împrieteneşte cu Ford şi în timpul unei sesiuni de vânătoare, Kovac îşi dezvăluie identitatea, cei doi devenind duşmani pe faţă.

00:15 PRO TV

S-a furat mireasa (comedie, România, 2012) Cu: Jojo, Constantin Dita, Adina Galupa

Nina (Jojo), fostă Miss Bârlad ajunsă șomeră și soție de polițist, s-a hotărât să scape de sărăcie și de viața banală pe care o duce lângă bărbatul ei, Cornel (Coşti Diță). Ideea care îi vine acesteia este cel puțin riscantă: o fură pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunţi de interlopi şi cere în schimbul acesteia o răscumpărare cu care crede că își poate asigura o viață mai bună. Spre surpriza tuturor, mireasanu mai vrea să se întoarcă nici în ruptul capului la familie și proaspătul soţ, necioplitul Jan (Sergiu Costache), cu care a fost forţată să se mărite de către tatăl ei.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...