7 + 18 =

A password will be e-mailed to you.

00:40 HBO

Lebăda neagră (Thriller, SUA, 2010) Cu: Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel, Barbara Hershey, Winona Ryder

Nina Sayers este dansatoare la o companie de balet din New York, iar talentul, ambiția și devotamentul față de arta pe care o practică o îndreptățesc să aspire la statutul de primă-balerină în spectacolul „Lacul Lebedelor” ce urmează să deschidă noua stagiune. Deși directorul artistic, Thomas Leroy, îi răsplătește eforturile și dăruirea, oferindu-i Ninei rolul râvnit, tânăra se simte copleșită de noile responsabilități și este pe punctul de a claca, mai ales că mama ei, Erica, îi fixează standarde extrem de înalte, iar coregraful o critică pentru că nu este suficient de senzuală și dezinvoltă și nu transmite publicului emoție și pasiune. Situația se complică atunci când în ecuație intră Lily, o balerină dezinhibată, grațioasă și frumoasă, care pare alegerea perfectă pentru a interpreta rolul Lebedei Negre. Deși este ideală pentru rolul inocentei și fragilei Lebede Albe, Nina Sayers trebuie să îsi exploreze latura întunecată și să își scoată la suprafață sexualitatea reprimată pentru a se mula pe rolul Lebedei Negre, Lily fiind singura care o poate ajuta. Dar există Lily în realitate sau este numai o plăsmuire a imaginației Ninei?

23:55 CINEMAX

Munchen (Dramă, SUA, 2005) Cu: Eric Bana, Daniel Craig, Ciarán Hinds, Mathieu Kassovitz, Hanns Zischler

Era cea de-a doua săptămână a Jocurilor Olimpice de Vară, în Munchen, Germania de Vest, jocurile ce fuseseră denumite “Olimpiada Păcii şi Veseliei”. Jocurile avuseseră un start în forţa cu innotatorul Mark Spitz şi gimnasta Olga Korbut care încântau publicul. Deodată, fără nici un avertisment, un grup extremist palestinian cunoscut sub numele de Septembrie Negru a invadat Satul Olimpic, omorând doi membri ai echipei olimpice israeliene şi au capturat nouă atleţi luându-i ostateci. Tensiunea creată şi tragicul masacrul a fost imediat transmis pe toate posturile de televiziune în întrega lume, transmisiune ce s-a încheiat 21 de ore mai târziu când crainicul Jim McKay a rostit grav, ‘S-au dus toti’. Secretul acestei terori văzute în întreaga lume, cercetată mai apoi, a rămas total necunoscut.

20:30 PRO CINEMA

Paradisul pierdut (acţiune, Germania, Canada, 2008) Cu: Til Schweiger, Emmanuelle Vaugier, Natalia Avelon, Udo Kier, Chris Coppola, Ralf Moeller, Craig Fairbrass, Michael Pare

O gaşcă de mercenari a fost atacată pe o insulă aparent pustie din Pacificul de nord-vest şi pe măsură ce apar tot felul de zvonuri cu privire la întâmplările de acolo, şeful unui ziar din Seattle decide să îi trimită la faţa locului pe reporterii săi cei mai buni, Tom Moore şi Valerie Constantine. Ghidaţi de către căpitanul Jack Carver, jurnaliştii ajung pe insulă şi cad pradă mercenarilor. Expuşi unor pericole mortale, eroii poveştii descoperă că în spatele misterului de pe insulă se află un om de ştiinţă ale căror experimente pot schimba întreaga lume.

21:30 PRO TV

Dragonul de aur (acţiune, SUA, Canada, 1996) Cu: Jean-Claude Van Damme, Roger Moore, James Remar, Janet Gunn, Jack McGee, Aki Aleong, Abdel Qissi, Louis Mandylor

Chris Dubois (Jean-Claude Van Damme) fuge de poliţia din New York şi porneşte fără să vrea într-o aventură în cealaltă parte a lumii, în Tibet. Răpit, vândut unor piraţi şi aruncat în lumea jocurilor de noroc, Chris ajunge pe o insulă unde se predau arte marţiale letale, apoi în Bangkok şi în final în străvechiul Oraş Pierdut, unde trebuie să treacă testul bărbăţiei într-o competiţie cu cei mai buni luptători din lume. Aici cel ce reuşeşte să supravieţuiască primeşte trofeul Dragonul de aur.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...