eighteen − eighteen =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

21:30 PRO TV

Nemuritorii – Războiul zeilor (acţiune, SUA, 2011) Cu: Henry Cavill, Mickey Rourke, John Hurt

Nemilosul Rege Hyperion ( Mickey Rourke) a declarat război împotriva umanității. El, împreună cu armata sa au pornit în căutarea lui Eirus Bow, o armă extrem de puternică făcută de Zei, pentru a elibera titanii și a distruge Zeii. Când Regele Hyperion ajunge în orășelul țăranului Theseus, îi omoară mama și îl ia pe acesta ca sclav în minele sale. Phaedra îl ajută să scape de acolo, pentru ca Theseus pare a fi singura șansă de a-l distruge pe Hyperion.

00:20 CINEMAX

Chicago (Muzical, SUA, 2002) Cu: Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones, Richard Gere, Queen Latifah, John C. Reilly

Cu Catherine Zeta-Jones, Renee Zellweger și Richard Gere în rolurile principale, această adaptare a musicalului de pe Broadway urmărește povestea lui Roxie Hart, o dansatoare anonimă care ar omorî pentru faimă. După ce face exact asta, ajunge în închisoare alături de Velma Kelly, o vedetă de vodevil care, cu ajutorul avocatului Billy Flynn, și-a transformat fapta într-o știre de prima pagină. Când Flynn acceptă cazul lui Roxie, el o transformă în vedeta tabloidelor și pregătește scena pentru lupta dintre două rivale. Filmul a câștigat 6 premii ale Academiei Americane în 2003, inclusiv pentru cel mai bun film.

18:00 HBO

Gardienii galaxiei (Acțiune, SUA, 2014) Cu: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper

O aventură epică, plină de acțiune, filmul extinde universul Marvel ducându-l în cosmos unde aventurierul Peter Quill se trezește ținta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase dorit de Ronan, un personaj periculos ale cărui ambiții amenință întreg universul. Ca să scape de Ronan, Quill trebuie să formeze o echipă cu patru inadaptați: Rocket, un raton, Groot, un umanoid în formă de copac, Gamora, mortală și misterioasă, și Drax Distrugătorul, mânat de răzbunare. Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului și posibila amenințare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei, el trebuie să ducă o luptă disperată pe viață și pe moarte pentru a salva lumea așa cum o știm.

15:45 CINEMAX

Cochetând cu dezastrul (Comedie, SUA, 1996) Cu: Ben Stiller, Patricia Arquette, Téa Leoni, Mary Tyler Moore, George Segal

Mel Coplin (Ben Stiller) tocmai a devenit tată, dar el nu reușește să găsească numele potrivit pentru fiul său înainte de a se întâlni cu părinții săi biologici pentru a descoperi cine este el cu adevărat. Prin urmare, Mel, soția lui, Nancy, și Tina Kalb, o studentă la psihologie, pornesc într-o călătorie de-a lungul țării pentru a descoperi rădăcinile bărbatului. Părinții adoptivi ai lui Mel suferă și simt că sunt abandonați de un fiu nerecunoscător. Pe măsură ce timpul trece, situația devine tot mai complicată, bărbatul se trezește ispitit de seducătoarea Tina, iar soția sa începe și ea să flirteze cu un alt bărbat. Până când ei ajung să fie față în față cu părinții lui Mel, întreaga situație scapă isteric de sub control. La finalul acestei aventuri, Mel se va întreba dacă nu cumva ar fi fost mai bine să nu-i fi întâlnit vreodată pe cei care îi dăduseră viață.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...