15 − 9 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

23:30 PRO TV

Războiul minţii (acțiune, SUA, Canada 2009) Cu: Colin Ford, Joel Gretsch, Djimon Hounsou, Dakota Fanning, Robert Tsonos, Brandon Rhea, Camilla Belle, Neil Jackson

O lume în care există oameni ce pot muta obiecte cu ajutorul puterii minţii, clarvăzători şi personaje capabile să creeze realităţi noi şi să ucidă fără măcar să-şi atingă victimele. O lume în care Divizia, o agenţie guvernamentală obscură, desfăşoară în umbră experimente înfiorătoare, prin care transformă oameni obişnuiţi în armate de luptători psihologici, eliminându-i brutal pe toţi cei care nu sunt dispuşi să coopereze.

Din păcate, aproape nimeni nu a supravieţuit acestor teste. Nick Gant (Chris Evans), un telekinetic ce aparţine celei de-a două generaţii, sau „mişcător”, a stat ascuns de când Divizia i-a ucis tatăl în urmă cu mai bine de un deceniu. Acum, împreună cu adolescenţa Cassie Holmes (Dakota Fanning), el porneşte o luptă clandestină împotriva Diviziei, pe care nu o poate învinge decât cu ajutorul Kirei (Camilla Belle) şi a unei serviete misterioase.

18:05 HBO

Thor (Acțiune, SUA, 2011) Cu: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgård

Thor, cel mai tare personaj din panteonul de supereroi, a inspirat atât generali, cât și iubitori ai genului. Această aventură epopeică ne poartă prin universul Marvel de pe Pământul zilelor noastre, pe tărâmul mistic din Asgard. În centrul poveștii stă atotputernicul Thor, un războinic puternic, dar arogant, ale cărui fapte nesăbuite reaprind un vechi război. Thor e surghiunit de tatăl său pe Pământ, fiind forțat să trăiască printre oameni. Curând, cel mai primejdios om din lumea lui Thor trimite pe Pământ forțe întunecate pentru a-l invada. Thor învață ce înseamnă să fii un erou adevărat. Iată povestea călătoriei mitice a unui erou și a transformării sale dintr-un prinț rebel, care consideră că s-a născut pentru a moșteni tronul tatălui său, la un supererou ce învață că trebuie să-și câștige dreptul de a conduce.

22:30 PRO CINEMA

Legături riscante (thriller, SUA, 1995) Cu: Rebecca De Mornay, Antonio Banderas, Dennis Miller, Len Cariou, Harry Dean

Frumoasa Sarah Taylor (Rebecca De Mornay) lucrează ca psiholog criminalist în cadrul unui departament de poliţie. Meseria ei o obligă să pătrundă în minţile bolnave ale unor ucigaşi fără scrupule şi nu-i lasă timp pentru viaţa personală. În acelşi timp, o înarmează cu o neîncredere excesivă atunci când vine vorba de bărbaţi. Într-o zi, Sarah îl întâlneşte din întâmplare, într-un supermarket, pe Tony Ramirez (Antonio Banderas), un străin atrăgător. Ea se aruncă fără nici un fel de reverve în această relaţie şi o frumoasă poveste de dragoste începe. Nu după mult timp însă Sarah începe să primească o serie de telefoane de ameninţare. Ea îl suspectează pe iubitul ei de origine latină. Îndoiala începe să-şi facă loc în relaţia lor şi toate suspiciunile par să fie confirmate de trecutul lui. În paralel, Sarah lucrează la nişte cazuri extrem de periculoase şi nu poate fi sigură nici o clipă din ce parte vine pericolul.

16:00 CINEMAX

Funcționarii (Comedie, SUA, 1994) Cu: Brian O’Halloran, Jeff Anderson, Marilyn Ghigliotti, Lisa Spoonauer, Jason Mewes

Urmează o zi sălbatică din viața a doi funcționari suprasolicitați a căror abordare va da un sens complet nou conceptului de servire a clienților. Chiar și atunci când se confruntă cu un șir nesfârșit de cumpărători imprevizibili, ei reușesc să joace hochei pe acoperiș și să aibă o grămadă de alte activități care n-au nicio legătură cu ceea ce scrie în fișa postului. Dante lucrează într-un magazin în timp ce prietenul său Mans este angajat într-un centru video. Amândoi ar face infinit mai bine dacă ar face orice altceva și clienții lor știu asta. Șeful nu este prin preajmă, așa că orice se poate întâmpla când cei doi sunt lăsați singuri să se ocupe de magazin.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...