8 + 16 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

23:30 PRO CINEMA

Gărzi de corp şi asasini (acţiune, coprod, 2009) Cu: Xuengi Wang, Tony Leung Ka Fai, Nicholas Tse, Donnie Yen, Bingbing Fan

În anul 1905 revoluţionarul Sun Yat-Sen vizitează Hong Kong pentru a discuta despre planurile sale cu membrii Tongmenghui-ului cu intenţia de a răsturna dinastia Qing. Alertată de sosirea sa, curtea regală Qing trimite pe urmele sale o armată de asasini de elită. Un ziarist află de această încercare de asasinare şi împreună cu u un magnat local care sprijină, în secret, revoluţia, îşi asumă sarcina de a-l proteja pe Sun. Ei recrutează un grup de luptători pentru a-l escorta pe revoluţionar.

23:25 HBO

Înăuntru (Horror, SUA, 2016) Cu: Michael Vartan, Erin Moriarty, Nadine Velazquez, Ronnie Gene Blevins, Jobeth Williams

Nu poți ține afară ceea ce este deja înăuntru. Michael Vartan, Erin Moriarty și Nadine Velazquez interpretează rolurile unui văduv, a fiicei sale și a noii soții care sunt pregătiți să o ia de la capăt când se mută într-un cartier liniștit de la suburbie. În scurt timp, lucruri ciudate începe să se întâmple în jurul lor și, astfel, devine clar că ceva se întâmplă în casa lor perfectă. Se află ceva în casă și în pereți. Pe măsură ce află despre secretele mortale ale noii lor case, ei riscă să devină noul capitol în istoria sa terifiantă în acest thriller psihologic care te va face să te gândești de două ori la următorul loc în care vei locui.

19:15 CINEMAX

Îndoiala (Dramă, SUA, 2008) Cu: Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Viola Davis, Alice Drummond

E anul 1964. Carismaticul preot Flynn încearcă să inspire entuziasm printre rigidele tradiții ale școlii St. Nicholas din Bronx, condusă de dură directoare, măicuța Alosyius Beauvier. Vântul schimbării bate în țară, iar școala acceptă primul elev de culoare. Dar când sora James bănuiește că părintele Flynn este nenatural de atent cu elevul său, un adevărat război începe între directoare și profesor.

21:30 PRO TV

300 Eroii de la Termopile (acţiune, SUA 2006) Cu: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham, Vincent Regan, Michael Fassbender, Tom Wisdom, Andrew Pleavin

Acţiunea filmului are loc în timpul războiului greco-persan şi este o evocare a bătăliei de la Termopile. Regele Leonidas (Gerard Butler) şi 300 de spartani au luptat până la moarte importriva lui Xerxes şi a armantei sale de persani. Legenda spune că valoarea, curajul şi spiritul lor de sacrificiu a inspirit întreaga Grecie să se unească împotriva inamicilor persani.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...