11 − 8 =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRO CINEMA

Margaret (dramă, 2011) Cu: Ana Paquin, J. Smith-Cameron, Mark Ruffalo, Jeannie Berlin, Jean Reno, Sarah Steele, Allison Janney

Adolescenta Lisa Cohen (Anna Paquin) este martora unui accident de autobuz în New York. Lisa crede că evenimentul nefericit a avut loc din cauza ei, deoarece şoferul de autobuz se uita după ea şi nu a fost atent. În scurt timp, după ce accidentul a fost investigat de către poliţie, tânăra ajunge la concluzia că trebuie să îndrepte lucrurile, însă familia ei se opune.

15:50 HBO

Înzestrată (Dramă, SUA, 2017) Cu: Chris Evans, McKenna Grace, Lindsay Duncan, Octavia Spencer, Jenny Slate

Pelicula Gifted, în regia lui Mark Webb, îl are pe Chris Evans în rolul unui burlac, care se vede nevoit să-şi crească nepoata, pe Mary. Fetiţa se dovedeşte însă a fi un mic geniu şi intră în atenţia buncii, care începe un proces de custodie cu tatăl adoptiv.

00:20 CINEMAX

Cofetarul (Dramă, Israel, 2017) Cu: Tim Kalkhof, Sarah Adler, Roy Miller, Zohar Shtrauss, Sandra Şade

Thomas, un tânăr şi talentat brutar neamţ, are o aventură cu Oren, un israelian căsătorit. După ce acesta moare într-un accident de maşină, Thomas pleacă la Ierusalim ca să caute răspunsuri. Păstrând secretul relaţiei sale, începe să lucreze pentru Anat, văduva iubitului său, care deţine o cafenea. Deşi nu sunt în totalitate kosher şi sunt urâte de cei foarte religioşi, prăjiturile lui delicioase transformă locul într-o atracţie a oraşului. Thomas se implică în viaţa lui Anat mai mult decât credea că o va face şi minciuna lui îi va acapara întreaga viaţă.

22.30 ANTENA 1

Zona verde (acţiune, SUA 2010) Cu: Jason Iaacs, Matt Damon, Greg Kinnear, Amy Ryan

În timpul ocupaţiei americane din Bagdadul anului 2003, subofiţerul Roy Miller a fost detaşat împreună cu echipa sa de investigatori militari pentru a găsi arme de distrugere în masă despre care se credea că ar fi depozitate undeva în deşertul Irakian. Însă, în loc să dea peste arme chimice letale, soldaţii descoperă o operaţiune de muşamalizare extrem de elaborată care le va da misiunea complet peste cap. Intrat într-o reţea de agenţi operativi cu interese diferite, Miller trebuie să vâneze răspunsuri printre dovezi înşelătoare şi secrete bine ascunse pe pământ ostil care ori vor absolvi de orice vină un regim pătat, ori vor declanşa un război într-o regiune instabilă. Într-un moment al istoriei exploziv şi în acel loc periculos, Miller va descoperi că cea mai eficientă armă dintre toate este…adevărul.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...