four − three =

A password will be e-mailed to you.

22:30 PRO TV

Ținta: Președintele (acțiune, SUA, 2014) Cu: Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson, Victor Garber, Mehmet Kurtulus, Ted Levine

Aflat în pădure la vânătoare, o misiune ce trebuie să îi dovedească maturitatea în fața rudelor sale, Oskari este pe urmele unui cerb, însă dă în schimb peşte cel mai puternic om de pe planetă, aflat într-o capsulă specială de salvare a aeronavei. Cu teroriștii pe urme, gata să pună mâna pe „marele premiu”, neașteptatul duo trebuie să își unească forțele pentru a scăpa. În vreme ce liderii de la Pentagon urmăresc cu nerăbdare întreaga aventură prin intermediul transmisiilor prin satelit, ține doar de președinte și de noul său ajutor să supraviețuiască celor mai grozave 24 de ore din viața lor.

20:30 PRO CINEMA

Oameni buni (acțiune, 2014) Cu: Sam Spruell, Michael Fox, Diarmaid Murtagh, Francis Magee, Omar Sy, Maarten Dannenberg, Kate Hudson

După ce au cheltuit banii cu renovarea casei moştenite, cuplul Tom (James Franco) și Anna Wright (Kate Hudson) sunt ameninţaţi cu evacuarea din locuinţa. Într-o zi ei îşi găsesc chiriaşul mort, iar în camera în care locuia acesta găsesc o geantă plină de bani. Nu se întreabă de unde provin banii şi încep să îi cheltuiască. În cele din urmă proprietarul genţii încearcă să-şi recupereze banii şi cei doi sunt nevoiţi să îşi apere achitia cu preţul vieţii lor.

23:15 HBO

Seiful (Horror, SUA, 2017) Cu: James Franco, Taryn Manning, Francesca Eastwood, Scott Haze, Q’Orianka Kilcher

Două surori înstrăinate sunt obligate să jefuiască o bancă. Ele trebuie să facă asta ca să-și salveze fratele care a incendiat un depozit deținut de un cunoscut gangster. Dar banca nu este una obișnuită. Filmul este un thriller supranatural plin de tensiune, temeri și groază.

21:00 CINEMAX

Rațiune și simțire (Romantic, SUA, 1995) Cu: Emma Thompson, Alan Rickman, Kate Winslet, Hugh Grant, James Fleet

Această adaptare a romanului clasic scris de Jane Austen spune povestea surorilor Dashwood: pragmatica Elinor (Emma Thompson) și pasionala Marianne (Kate Winslet). Când tatăl lor moare brusc, conform legii, averea lui este moștenită de fiul lui din prima căsătorie, iar actuala doamnă Dashwood și fiicele ei rămân fără casă și cu foarte puțin bani. Pe măsură ce ambele surori încearcă să găsească împlinirea romantică într-o societate obsedată de statutul financiar și social – Elinor cu timidul, fermecătorul Edward (Hugh Grant) și Marianne fie cu minunatul Willoughby (Greg Wise) sau singuraticul colonel Brandon (Alan Rick) – ele trebuie să învețe să-și folosească rațiunea dar și simțirea când au de-a face cu bani și bărbați.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...