6 − 4 =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRO CINEMA

Lipit de tine (comedie, SUA 2003) Cu: Matt Damon, Greg Kinnear, Eva Mendes, Wen Yann Shih, Pat Crawford Brown

Bob şi Walt Tenor sunt doi fraţi gemeni, proprietari ai unui restaurant de tip fast-food. Poate că ei nu ar fi fost diferiţi de alţi gemeni dacă nu ar fi siamezi. În ciuda faptului că sunt unul lângă celălalt 24 de ore din 24, fraţii şi-au promis unul altuia că nu vor sta niciodată în calea împlinirii visurilor pe care le are fiecare. Vine însă o vreme în care personalităţile distincte şi interesele diferite îşi spun cuvântul. În timp ce Bob este introvertit, Walt este foarte expansiv şi i-ar plăcea să fie actor. În ultimii nouă ani, Walt chiar a avut apariţii în producţii proprii care au avut succes. Walt îl roagă pe fratele său să se mute la Hollywood, unde el ar avea cele mai multe şanse să se afirme, şi crede că şi pentru Bob mutarea ar fi un lucru bun, deoarece ar putea să o întâlnească pe iubita lui, pe care o ştie de pe Internet. În cele din urmă însă, se dovedeşte că socoteală de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, iar fraţii trebuie să găsească o cale de a-şi împlini propriile dorinţe fără a-l sacrifica pe celălalt.

15:05 HBO

Fratele meu orb (Comedie, SUA, 2016) Cu: Adam Scott, Nick Kroll, Jenny Slate, Zoe Kazan, Charlie Hewson

Robbie (Adam Scott) este un atlet orb, campion și eroul local iubit de comunitate și aparent fără defecte. Fratele lui, Bill (Nick Kroll), știe că adevăratul Robbie este irascibil și arogant, dar tot aleargă la fiecare maraton alături de el și niciodată nu spune nimic când nu primește aceeași răsplată. Când Bill cunoaște o femeie fermecătoare (Jenny Slate), crede că lucrurile se vor schimba pentru el. Dar, în scurt timp, fratele lui îl prezintă noii sale iubite (aceeași Jenny Slate). Acum Bill trebuie să se hotărască dacă se va pune din nou pe locul doi sau dacă, în sfârșit, i se va opune fratele lui său orb

23:55 CINEMAX

Povestea (Dramă, SUA, 2018) Cu: Laura Dern, Ellen Burstyn, Jason Ritter, Elizabeth Debicki, Isabelle Nélisse

Bazat pe propria experiență a regizoarei Jennifer Fox, filmul reprezintă o investigație în amintirile unei femei în timp ce ea este obligată să-și reexamineze prima relație sexuală. Jennifer, o profesoară și jurnalistă, trăiește o viață de invidiat în New York alături de iubitul ei. Totul de schimbă când mama ei găsește o poveste pe care Jennifer a scris-o când avea 13 ani în care vorbește despre o relație “specială” cu doi antrenori. Citind paginile galbene ale “Poveștii”, Jennifer descoperă că detaliile codate compuse cu 40 de ani în urmă sunt destul de diferite de ceea ce își amintește. Tulburată dar hotărâtă să descopere adevărul, Jennifer pleacă în căutarea celor doi antrenori. Ea se întoarce la ferma de cai din Carolina unde atâtea s-au întâmplat, iar Jennifer de la 7 ani, o fetiță neîndemânatică, dar încăpățânată, se trezește. Poveștile frumoase pe care și le-a spus de ani de zile încep să fie dezvăluite.

23:00 PRO TV

Dincolo de trecut (acţiune, SUA, UK, 2006) Cu: Denzel Washington, Paula Patton, Val Kilemr, Jim Caviezel, Adam Goldberg, Elden Henson, Erika Alexander

Agentul Doug Carlin (Denzel Washington) este trimis să recupereze toate dovezile după ce un feribot din New Orleans explodează din cauza unei bombe. Déjà vu-ul este ceea ce îl ghidează pe Carlin în această investigaţie în care au murit sute de oameni. Bărbatul descoperă că ce se petrece în mintea oamenilor când experimentează sentimentul de déjà vu este de fapt ceva mult mai puternic, iar pe Carlin îl va conduce într-o cursă cu miza imensă: salvarea vieţii a sute de oameni.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...