four × five =

A password will be e-mailed to you.

21:00 CINEMAX

Familia Tenenbaum (Comedie, SUA, 2001) Cu: Gene Hackman, Anjelica Huston, Ben Stiller, Gwyneth Paltrow, Luke Wilson

Royal Tenenbaum a fost un avocat de succes care, împreună cu soţia sa Etheline, a avut trei copii: Chas, Richie şi Margot. Când Royal şi-a părăsit familia, a fost începutul celor două decenii de eşecuri şi nereuşite pentru familia Tenenbaum. Sentimentele lor de ură faţă de Royal ies la iveală atunci când acesta îşi face apariţia şi spune că mai are doar şase săptămâni de trăit pe care ar vrea să le petreacă alături de familie. Povestea lui pare o minciună, însă prezenţa sa are un profund efect asupra copiilor.

17:40 HBO

Femeia Fantastică (Aventuri, SUA, 2017) Cu: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis

Gal Gadot interpretează personajul principal în aventura epică bazată pe super-eroina DC. Înainte să devină Femeia Fantastică, ea a fost Diana, o prințesă amazoană, antrenată să fie o războinică și nu poate fi învinsă. Diana este crescută pe insula izolată Themyscira, un adevărat paradis. Când un pilot american (Chris Pine) se prăbușește pe țărmul insulei și îi povestește despre un conflict masiv care va izbucni în lume, Diana este convinsă că poate opri amenințarea și decide să-și părăsească insula. Ea va lupta alături de bărbat în marele război și își va descoperi puterile și adevăratul destin.

20:30 PRO CINEMA

Operaţiunea Broken Arrow (acţiune, SUA, 1996) cu: Graham Yost

Maiorul Deakins este un pilot american de avion şi un militar foarte dur care primeşte o misiune împreună cu căpitanul Hale, un tip foarte cumsecade. Ei trebuie să zboare pe un bombardier deasupra statului Utah, încărcaţi cu 2 arme nucleare foarte periculoase. Deakins, fiind ocolit de către şefii săi când a fost vorba de promovare, decide să-şi facă dreptate şi să folosească armele pentru a şantaja guvernul american. Singurul care îi stă în cale este chiar vechiul său prieten, căpitanul Hale…

21:30 FILM NOW

Constantine (fantastic, coprod, 2005) Cu: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Tilda Swinton

Născut cu un talent pe care nu și-l dorește, capacitatea de a recunoaște clar îngerii și demonii metiși care umblă pe pământ în piele de oameni, Constantine a fost determinat să-și ia singur viața pentru a putea scăpa de claritatea zguduitoare a viziunii lui. Dar a eșuat. Resuscitat împotriva voinței lui, se trezește adus înapoi pe tărâmul viilor. Acum, purtând pecetea faptului că a încercat să se sinucidă pentru o perioadă de grație, el patrulează granița pământească dintre rai și iad, sperând în zadar să își câștige dreptul de izbăvire trimițându-i pe infanteriștii diavolului înapoi în adâncuri.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...