fifteen + eighteen =

A password will be e-mailed to you.

21:30 PRO TV

Tatăl (acțiune, Franța, 2016) Cu: Mel Gibson, Erin Moriarty, Diego Luna, Michael Parks, William H. Macy, Miguel Sandoval, Dale Dickey, Richard Moncada

Un fost pușcăriaș, John Link (Mel Gibson), vrea să reia legătura cu fiica lui rebelă de 17 ani și află că niște traficanți de droguri sunt pe urmele ei și intenționează să o ucidă.

22:20 HBO

Alien: Pactul (SF, SUA, 2017) Cu: Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir

La bordul navei Covenant predomină liniştea. Echipajul împreună cu celelalte 2,000 de suflete care se află la bord sunt într-un somn criogenic adânc, în timp ce un Walter sintetic străbate coridoarele de unul singur. Nava se îndreaptă către îndepărtata planetă Origae-6 unde, în îndepartata parte a galaxiei, coloniştii speră să instituie un nou avanpost pentru umanitate. Însă pacea instaurată se destramă când în apropierea coloniei are loc o explozie stelară care distruge stocurile de energie, urmările devastatoare constând într-o mulitudine de victime, deviind astfel misiunea de la cursul său. În curând, supravieţuitorii descoperă ceea ce pare a fi un paradis neexplorat, cu un potenţial bun de a deveni ‘acasă’. Însă ceea ce au descoperit, este, de fapt, o lume întunecată şi letală, plină de ascunzişuri, cotituri şi capcane la fiecare pas. Aflaţi faţă în faţă cu o ameninţare ce depășește orice imaginaţie, exploratorii trebuie să încerce o evadare chinuitoare.

17:05 CINEMAX

Rațiune și simțire (Romantic, SUA, 1995) Cu: Emma Thompson, Alan Rickman, Kate Winslet, Hugh Grant, James Fleet

Această adaptare a romanului clasic scris de Jane Austen spune povestea surorilor Dashwood: pragmatica Elinor (Emma Thompson) și pasionala Marianne (Kate Winslet). Când tatăl lor moare brusc, conform legii, averea lui este moștenită de fiul lui din prima căsătorie, iar actuala doamnă Dashwood și fiicele ei rămân fără casă și cu foarte puțin bani. Pe măsură ce ambele surori încearcă să găsească împlinirea romantică într-o societate obsedată de statutul financiar și social – Elinor cu timidul, fermecătorul Edward (Hugh Grant) și Marianne fie cu minunatul Willoughby (Greg Wise) sau singuraticul colonel Brandon (Alan Rick) – ele trebuie să învețe să-și folosească rațiunea dar și simțirea când au de-a face cu bani și bărbați.

20:30 PRO CINEMA

Margaret (dramă, SUA, 2011) Cu: Anna Paquin, Matt Damon, Mark Ruffalo, Jean Reno

O tânără (Anna Paquin) va fi martora unui accident de autobuz și va fi prinsă într-o serie întreagă de îndoieli dacă accidentul a fost provocat sau nu și cum afectează acesta viețile oamenilor din jur.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...