4 × four =

A password will be e-mailed to you.

21:00 CINEMAX

Infinitul (Horror, SUA, 2017) Cu: Justin Benson, Aaron Moorhead, Callie Hernandez, Tate Ellington, Lew Temple

Când frații Justin (Justin Benson) și Aaron (Aaron Moorhead), foști membri ai „cultului morții OZN”, primesc o înregistrare misterioasă, sunt invitați înapoi ca să participe la un eveniment numit „The Ascension”. În ciuda temerilor lui Justin, cei doi sunt de acord să se întoarcă pentru o zi. La început, vechii prieteni din cult par primitori și calzi, dar lucrurile devin ciudate și cei doi frați se trezesc atrași într-un vortex de ritualuri bizare, mesaje ciudate, forțe nevăzute și secrete supranaturale sinistre care amenință să distrugă întreaga lor realitate.

20:30 PRO CINEMA

Schimbul (comedie, SUA, 2010) Cu: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Victor Păgân, Jeff Goldblum, Juliette Lewis, Todd Louiso, Patrick Wilson

Kassie este o femeie de 40 de ani care îşi doreşte cu orice preţ să devină mama. În ciuda obiecţiilor celui mai bun prieten al ei, Wally, femeia decide să recurgă la inseminare artificială şi îl alege donator pe Roland Orensen. Simţindu-se jignit că nu l-a ales pe el, Wally merge la clinică şi schimbă mostra obţinută de la Roland cu o mostră proprie. După 7 ani Wally o întâlneşte pe Kassie cu băieţelul  şi se gândeşte dacă să îi dezvăluie sau nu secretul.

00.00 ANTENA 1

Ziua decisivă (dramă, SUA 2014) Cu: Kevin Costner, Jennifer Garner, Tom Welling

După ce a încercat să îl aducă în echipă pe cel mai bun jucător, Sonny, directorul general al Cleveland Browns, trebuie să facă o mişcare îndrăzneaţă. Fie să aleagă un jucător cu un trecut îndoielnic, fie unul celebru, însă cu un viitor discutabil…

20:30 PRIMA TV

Totul se plăteşte (aventură, România 1986) Cu: Florin Piersic, Mircea Albulescu, Marga Barbu, Ion Besoiu, Emil Hossu

Un preot catolic trimis de Lamartine să ajute revoluţia română vine la societatea „Frăţia”. Lui Margelatu i se pare de la început suspect. Identitatea lui este alta. Povestea este plină de suspans, de atentate, chiar şi asupra lui Voda Bibescu. Actriţa Agatha Slătineanu este şi ea prinsă în conspiraţie. După ce soţul ei, Gonfalone pierde totul la cărţi, inclusiv sala de teatru, Agatha dă foc teatrului. Mărgelatu scapă cu bine şi din aceste încercări.
“Totul se plăteşte” este ultimul film al seriei “Mărgelatu”.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...