16 + seventeen =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

19:10 CINEMAX

Hannah și surorile ei (Dramă, SUA, 1986) Cu: Barbara Hershey, Carrie Fisher, Michael Caine, Mia Farrow, Dianne Wiest

Filmul regizat de Woody Allen prezintă viețile, iubirile și infidelitățile dintr-o familie de artiști. Hannah (Mia Farrow) se întâlnește regulat cu surorile sale Holly (Dianne Wiest) și Lee (Barbara Hershey) ca să discute evenimentele din timpul săptămânii. Ceea ce nu-și povestesc mereu reprezintă diferitele intrigi ale filmului. Hannah este căsătorită cu un contabil și consultant financiar, Elliot (Michael Caine), care o iubește pătimaș pe Lee, care, în schimb, trăiește cu Frederick (Max Von Sydow), un artist înfumurat din Soho. Între timp, Holly, o actriță nevrotică și veșnic nefericită în dragoste, se întâlnește cu producătorul de televiziune Mickey (Woody Allen) care a fost căsătorit cu Hannah și care trăiește pe tot parcursul filmului cu senzația că este pe moarte. Filmul începe și se termină cu scena din timpul cinei tradiționale din familie cu ocazia Zilei Recunoștinței care a fost filmată în apartamentul Miei Farrow.

23:40 HBO

Viciu inerent (Polițist, SUA, 2014) Cu: Joaquin Phoenix, Josh Brolin, Owen Wilson, Katherine Waterston, Reese Witherspoon

În regia lui Paul Thomas Anderson, pelicula ”Viciu inerent” este plasată în anul 1970 și îl are pe Joaquin Phoenix în rolul principal. Astfel, protagonistul peliculei este Doc Sportello (Phoenix), un detectiv particular din Gordita Beach, California. Fosta iubită a acestuia, Shasta Fay Hepworth, îl convinge să investigheze misterioasa dispariție a unui dezvoltator imobiliar foarte bogat, care este chiar bărbatul pentru care ea îl părăsise pe Don. În timpul derulării anchetei, detectivul descoperă o rețea de conspirații care se întrepătrund. Astfel, în această istorie complicată par a fi implicați poliția, neo-naziștii, gangsterii, traficanții de droguri, guvernul federal și nu numai.

20:30 PRO CINEMA

În bătaia puştii (acţiune, SUA, 1993) Cu: Clint Eastwood, John Malkovich

Frank Horrigan (Clint Eastwood) este un agent al serviciilor secrete, dur și inflexibil, obsedat de o greșeală din trecutul său. Frank nu poate să uite data de 22 noiembrie 1963, când nu l-a putut apăra pe președintele John F. Kennedy, în timpul fatalei vizite din Dallas. După aproape 30 de ani, Frank află că un alt asasin psihopat vrea să-l ucida pe actualul președinte al SUA. Agentul petrece ore în șir studiind profilul lui Mitch Leary (John Malkovich), simțind într-un mod ciudat că ar exista chiar o legătură între ei. După ce are o conversație cu el în timpul căreia Leary chiar îi dezvăluie planul lui de a-l asasina pe președinte, Frank aranjează să facă parte din serviciul personal de protecție al președintelui.

21:30 PRO TV

Tată în război cu tată (comedie, SUA, 2015) Cu: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, Thomas Haden Church, Scarlett Estevez, Ewen Vaccaro

Tata în război cu… tata e povestea strădaniilor disperate ale lui Brad (Ferrell) să intre în grațiile celor doi copii vitregi ai săi. Brad e un tip mult prea binecrescut, așa că șansele de a se apropia de aceștia scad dramatic odată cu apariția bruscă a tatălui lor natural, rebelul Dusty (Wahlberg), posesor de motocicletă tare și haine de piele de rocker. De acum, între cei doi începe un adevărat război pentru afecțiunea celor doi copii. Să fie adevărat că, atunci când doi se ceartă, al treilea câștigă?

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...