four × 5 =

A password will be e-mailed to you.

16:15 PRO CINEMA

Asediaţi la domiciliu (thriller, SUA, 1997) Cu: Veronica Hamel, Bonnie Root, Cress Williams, Joe Ivy, Dana Gladstone

Georgia Patchett (Veronica Hamel) şi fiica ei Willow (Bonnie Root) petrec o zi liniştită alături de trei prietene. Nimic nu anunţă faptul că această zi va fi altfel decît celelalte. Viaţa lor ia însă o întorsătură dramatică în momentul cînd o bandă de criminali înarmaţi năvăleşte în casă şi le ia ostatice pe cele cinci femei.Georgia încearcă să găsească o soluţie pentru a salva viaţa lui Willow şi a prietenelor ei şi descoperă cu surprindere că nu mai este o femeie vulnerabilă, ci una deosebit de periculoasă, cînd sînt ameninţate persoanele iubite.

23:00 PRIMA TV

Corsarul negru (acțiune/comedie, Italia 1971)Cu: Terrence Hill, Silvia Monti, Bud Spencer, George Martin

În ultima captură a unui căpitan de pirați, Blakie o recunoaște pe soția vice-regelui coloniei spaniole. El o cumpără de la căpitan, pentru că ea i-ar putea fi de ajutor la descoperirea și capturarea unui transport de aur…Însă Blakie va afla foarte curând că el nu este singurul care știe despre aur și despre identitatea femeii….

00:55 CINEMAX

Țapi ispășitori (Thriller, SUA, 2011) Cu: James Marsden, Kate Bosworth, Alexander Skarsgård, Dominic Purcell, James Woods

Țapi ispășitori” este o poveste în care James Marsden și Kate Bosworth dau viață eroilor principali: un scenarist de la Hollywood și soția lui care este actriță. Cei doi abia au ajuns la casa familiei ei pe care urmează să o pregătească pentru vânzare. Deși pare un oraș liniștit, la scurt timp, pentru tânărul cuplu încep problemele. Motivul coșmarului pe care îl vor trăi cei doi este fostul iubit și gașca de prieteni vicioși ai acestuia. Situația va deveni atât de gravă încât, pentru a supraviețui, cei doi trebuie să devină mai violenți decât bestiile care îi torturează.

00:50 HBO

Talentatul domn Ripley (Dramă, SUA, 1999) Cu: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Cate Blanchett, Philip Seymour Hoffman

Suntem în anii 1950, în Manhattan. Tom Ripley (Matt Damon) este un băiat sărac ce împrumută o jachetă cu emblema universității Princeton pentru a cânta la pian la o petrecere selectă. Când tatăl bogat al unui recent absolvent Princeton are o discuție cu Tom, acesta pretine că îl știe pe fiu și i se oferă 1000 de dolari ca să plece în Italia și să-l convingă pe Dickie Greenleaf (Jude Law) să se întoarcă acasă. În Italia, Tom se lipește de Dickie și de Marge (Gwyneth Paltrow), logodnica lui Dickie, pretinzând că iubește jazz-ul și ascunzând speranțe homo-erotice în timp ce se cufundă în lux. Pe lângă talentul la minciuni, Tom se pricepe și la înșelătorie, fals și imitații. Astfel că atunci când atrăgătorul Dickie se plictisește de Tom, acesta nu se dă în lături de la nimic pentru a face ca privilegiile lui Dickie să devină ale lui.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...