two + nineteen =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRO TV

Nouă vieţi (comedie, Franţa, China, Canada, 2016) Cu: Kevin Spacey, Jennifer Garner, Robbie Amell, Cheryl Hines, Mark Consuelos

Tom Brand (Kevin Spacey) este un om de afaceri, obsedat de bani, care şi-a neglijat familia. Ziua fiicei sale se apropie şi aceasta îşi doreşte o pisică, însă bărbatul urăşte felinele. În cele din urmă ajunge la un magazin de animale, cumpăra pisica, însă evenimentele care se vor desfăşura ulterior, îl vor prinde captiv în corpul pisicii. Pentru a reveni la forma umană este nevoit să repare tot ce a greşit faţă de cei din jurul său.

23:25 CINEMAX

Lupta pentru Marseilles (Thriller, Africa de Sud, 2017) Cu: Vuyo Dabula, Hamilton Dhlamini, Zethu Dlomo, Kenneth Nkosi, Mduduzi Mabaso

Lângă orașul colonial Marseilles din estul Africii de Sud, câțiva prieteni rebeli încearcă, cu ajutorul unor praștii și al unor ouă, să scape de poliția agresivă din oraș. Dar când polițiștii îl prind pe Lerato, iubirea din copilărie a lui Tau, el trece de la ouă la gloanțe. Speriat să nu fie prins sau mai rău, Tau fuge. El se întoarce după 20 de ani într-un oraș și la niște prieteni transformați de violența din acea zi. Acum polițiștii corupți au fost înlocuiți de un grup periculos, iar Tau trebuie să-și adune prietenii ca să-și apere din nou casa.

15:20 HBO

Înzestrată (Dramă, SUA, 2017) Cu: Chris Evans, Mckenna Grace, Lindsay Duncan, Octavia Spencer, Jenny Slate

Frank Adler (Chris Evans) este un bărbat care o crește singur pe Mary (McKenna Grace), nepoata lui, într-un oraș din Florida. Dar Mary este un copil genial și intenția lui Frank de a-i oferi o viață normală este deturnată când mama lui, Evelyn (Lindsay Duncan), află de talentul la matematică al lui Mary. Evelyn, o femeie bogată din Boston, are alte planuri pentru fetița de 7 ani. Pe măsură ce încep să apară problemele, unchiul și nepoata sunt ajutați de Roberta (Octavia Spencer), cea mai bună prietenă a lor, și de Bonnie (Jenny Slate), profesoara lui Mary, o tânără a cărei grijă pentru eleva ei se transformă într-o relație cu unchiul lui Mary.

22:15 PRO CINEMA

Stapânii nopţii (thriller, SUA, 2002) Cu: Jon Bon Jovi

În Mexic, un ucigaş de vampiri, Derek Bliss, este angajat de un preot şi ajutat de alţi prieteni pentru a descoperi un mare cuib de vampiri şi pe conducătoarea acestora, o prinţesă-vampir. Aceasta caută un crucifix legendar, a cărui putere le va permite vampirilor să fie invulnerabili la lumina soarelui.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...