10 + fourteen =

A password will be e-mailed to you.

16:45 PRO CINEMA

Străina (românce, SUA, 1994) Cu: Robert Ulrich, Stacy Haiduk, Darren McGavin, Susan Sullivan

Raphaella Philips (Stacy Haiduk) este o tânără care s-a căsătorit cu John Henry Philips (Darren McGavin), un milionar trecut de prima tinereţe, dar în ciuda diferenţei de vârstă, cei doi sunt foarte fericiţi şi îndrăgostiţi. Henry va suferi un infarct, iar Raphaella trebuie să-l îngrijească la pat. În acest timp, ea îl cunoaşte pe Alex Hale (Robert Ulrich), un tânăr proaspăt divorţat. Între ei se naşte o frumoasă poveste de iubire, dar Raphaella este cuprinsă de remuşcări şi de vinovăţie faţă de soţul ei bolnav.

20:30 PRO TV

Fără scăpare (acţiune, SUA, 1993) Cu: Jean Claude Van Damme, Rosanna Arquette, Joss Ackland, Ted Levine.

Sam Gillen este un hoţ care, în ciuda trecutului său, este un om cumsecade. El a ajuns să facă închisoare pentru o crimă pe care o comisese partenerul său în timpul unui jaf. Sam reuşeşte să evadeze şi se ascunde de poliţie într-o fermă izolată. Ferma aparţine unei femei, Clydie, iar cei doi copii ai ei, Mookie şi Bree, se împrietenesc cu Sam care, la rândul lui, se îndrăgosteşte de Clydie. Frankie Hale, un investitor lipsit de scrupule vrea să cumpere fermă celor trei şi pare să nu accepte nici în ruptul capului un refuz. Atunci când lucrurile capătă o turnură dramatică, iar Hale apelează la violentă pentru a o convinge pe Clydie să renunţe la căminul său, Sam este gata să treacă prin orice pentru a o apăra.

 

19:15 CINEMAX

Seducătorul (Dramă, Danemarca, 2017) Cu: Ardalan Esmaili, Soho Rezanejad, Susan Taslimi, Lars Brygmann, Stine Fischer Christensen

Filmul îl urmărește pe Esmail, un refugiat iranian din Danemarca, fără permis de ședere. Într-o încercare disperată de a rămâne în țară, Esmail încearcă să seducă femei locale sperând să găsească una care să se mărite cu el. Femeile sunt atrase de el și de înfățișarea lui exotică, iar el își pierde încet-încet identitatea în timp ce pretinde că este altcineva. Viața lui Esmail se schimbă complet când o cunoaște pe Sara, o tânără iraniană, care vede imediat cine este și ce vrea.

 

22:45 HBO

Descendenții (Dramă, SUA, 2011) Cu: George Clooney, Shailene Woodley, Amara Miller, Nick Krause, Beau Bridges

Matt King, un avocat bogat din Hawaii, este căsătorit cu Elizabeth și are două fiice pe nume Alexandra și Scottie. El se confruntă cu o dilemă: ar trebui să păstreze terenurile moștenite de la strămoșii lui ce au făcut parte din aristocrația hawaiiană sau să le vândă unui dezvoltator imobiliar? Atunci când soția lui este victima unui accident nautic în Waikiki și rămâne imobilizată pe un pat de spital în stare vegetativă, fiind menținută în viață numai de aparate, Matt King află cu stupoare că indiferența cu care și-a tratat familia în ultima perioadă nu a rămas fără consecințe. El descoperă că, înainte de accident, Elizabeth era implicată într-o aventură cu agentul imobiliar Brian Speer și plănuia să divorțeze și că Alexandra și Scottie manifestă un comportament rebel izvorât din frustrare și nesiguranță. Dornic să își salveze căsnicia și să restabilească o legătură cu cele două fete ale sale, avocatul pornește într-o călătorie plină de revelații pentru a-l identifica pe amantul lui Elizabeth și pentru a înțelege motivele ce au determinat-o pe nevasta lui să se îndrăgostească de un alt bărbat.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...