five + 4 =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRO CINEMA

În spatele liniilor inamice (acţiune, SUA, Filipine, 1997) Cu: Thomas Ian Griffith, chris Mulkey, Courtney Gains, Maury Sterling, Adam Sterling, Adam Gifford, Mon Confiado

Unul dintre cei mai buni soldaţi din trupele speciale, Mike Weston (Thomas Ian Griffith), este trimis într-o misiune periculoasă împreună cu camaradul său Jones (Chris Mulkey). Cei doi trebuie să pună mâna pe mecanismele declanşatoare ale unor arme nucleare aflate la un guvern inamic. În timpul misiunii Mike reuşeşte să se salveze, în timp ce Jones rămâne în spatele liniilor inamice. La un an distanţă de la această misiune, Mike se întoarce pe front deoarece a aflat că amicul său este captiv într-un lagăr.

 

23:45 PRO TV

Filiera asiatică (acţiune, SUA,  Thailanda, 2016) Cu: Pim Bubear, John  Edward Lee, Steven Seagal, Michael Jai White, Byron Gibson, Dean Alexandrou

Jack (John Edward Lee) şi Sam (Byron Gibson)  decid să treacă graniţe din Thailanda în Burmă pentru a jefui o bancă. Cei doi dispar cu banii în Thailanda, îi împart şi hotărăsc să stea departe de probleme pentru a nu fi descoperiţi. Însă banii furaţi erau ai unui mafiot, Gan Sirankiri (Steven Seagal), care deja se află pe urmele lor. Gan plănuieşte să îi oblige pe cei doi să jefuiască bănci în continuare.

 

21:00 CINEMAX

Gangsta (Thriller, Belgia, 2018) Cu: Matteo Simoni, Nora Gharib, Said Boumazoughe, Junes Lazaar, Ali B.

Filmul este un thriller a cărui acțiune are loc în Belgia contemporană. Patru prieteni traficanți de droguri, fani „Scarface”, își doresc să devină legende ale crimei organizate. Viețile le sunt date peste cap când fură un transport de cocaină și declanșează un război total între ei, un lord al drogurilor din Amsterdam și cartelurile nemiloase din Colombia.

 

18:20 HBO

Roata minunilor (Dramă, SUA, 2017) Cu: Kate Winslet, Justin Timberlake, Juno Temple, Jim Belushi, Jack Gore

Coney Island din anii 1950 este fundalul filmului, o dramă despre un triunghi amoros între trei oameni cu visuri neîmplinite. Mickey (Justin Timberlake) este un salvamar care visează să fie dramaturg. Aventura lui cu Ginny (Kate Winslet), o femeie mai în vârstă decât el care e căsătorită cu un bărbat de vârstă mijlocie (Jim Belushi), este tulburată de sosirea fiicei ei vitrege (Juno Temple).

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...