eight − five =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRO TV

Ultimul vânător de vrăjitoare (acţiune, SUA, China, Canada, 2015) Cu: Vin Diesel, Roşe Leslie, Elijah Wood, Olafur Darri Olafsson, Rena Owen, Julie

Lumea modernă ascunde multe secrete, dar cel mai uluitor este acela ca vrăjitoarele trăiesc încă printre noi. Sunt creaturi vicioase supranaturale care au de gând să dezlănţuie asupra lumii Moartea Neagră şi să lichideze rasa umană pentru totdeauna. Armate întregi de vânători de vrăjitoare s-au luptat cu aceşti inamici nefireşti timp de secole, printre ei şi Kaulder, un războinic viteaz, care cu multă vreme în urma a omorât-o pe Regina Vrăjitoare şi pe toţi discipolii. În clipa morţii regina l-a blestemat pe Kaulder cu nemurirea, separându-l pentru totdeauna de iubita lui soţie şi de fiica lui. Astăzi Kaulder este singurul vânător de vrăjitoare care mai este în viaţă. Fără ştirea lui Kaulder, Regina Vrăjitoare este readusă la viaţă şi acum caută să se răzbune pe cel care a ucis-o, declanşând o bătălie legendară, care va hotărî soarta omenirii.

 

 

 

22:45 PRO CINEMA

Misterele casei bantuite (dramă, 2009) Cu: Virginia Madsen, Kyle Gallner, Elias Koteas, Amanda crew, Martin Donovan, Sophi Knight

Fortati de imprejurari sotii Campbell se muta intr-o casa, in apropierea clinirii in care trebuie sa fie tratat Matt, fiul lor. In scurt timp acestia constata ca Matt este afectat de activitatea paranormala din casa. Desi la inceput cred ca este din cauza stresului cauzat de boala baiatului, sotii Cambell incep sa faca cercetari si descopera ca s-au mutat intr-o casa care fusese casa mortuara, cu un istoric intunecat.

 

 

19:15 CINEMAX

Legenda Ritei (Dramă, Germania, 2000) Cu: Bibiana Beglau, Nadja Uhl, Martin Wuttke, Harald Schrott, Alexander Beyer

Mai mulți teroriști RAF trebuie să fugă din Republica Federală Germană după o încercare de salvare dezastruoasă care s-a soldat cu moartea unui avocat. Un ajutor neașteptat vine din partea Stasi care le oferă un loc unde să se ascundă și identități noi. Astfel, Rita Vogt primește o nouă viață în GDR. Dar este căutată în continuare și anonimitatea ei nu durează mult. De câteva ori “legendele” se prăbușesc și Rita, de teamă că identitatea îi va fi descoperită, este nevoită să renunțe la viața pe care și-a construit-o, să se îndepărteze de oameni și de idealurile ei. După căderea zidului Berlinului, ea trebuie să fugă pentru ultima dată.

 

 

 

 

14:00 HBO

Operațiunea „Cazinoul” (Comedie, SUA, 2017) Cu: Will Ferrell, Amy Poehler, Jason Mantzoukas, Nick Kroll, Allison Tolman

Când fiica lui Scott și a lui Kate Johansen (Will Ferrell și Amy Poehler) intră la facultatea visurilor sale, cei doi sunt foarte mândri și fericiți. În scurt timp, află că ea nu a primit bursă și își dau seama că nu-și permit să-i plătească taxa. Cu ajutorul lui Frank (Jason Mantzoukas), prietenul și vecinul lor excentric, ei hotărăsc să deschidă un cazinou ilegal în casa lor din suburbie riscând totul pentru a crea un loc unde banii curg, inhibițiile rămân la ușă și totul e posibil.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...