1 + 15 =

A password will be e-mailed to you.

15:35 CINEMAX

Visez într-o altă limbă (Dramă, Mexic, 2017) Cu: Fernando Álvarez Rebeil, José Manuel Poncelis, Eligio Meléndez, Fátima Molina, Juan Pablo De Santiago

Hotărât să înregistreze și să păstreze limbile indigene din Mexic aflate pe cale de dispariție, Martin, un lingvist idealist, călătorește în jungla din Veracruz ca să-i înregistreze pe ultimii doi vorbitori de Zikril, bătrânii Isauro și Jacinta. Dar când Jacinta moare și Martin descoperă existența unei alte persoane care vorbește limba, pe arțăgosul și singuraticul Evaristo, tânărul lingvist își dă seama că nu va fi ușor să-l convingă pe Evaristo să-și împartă cunoștințele: cei doi bătrâni nu și-au vorbit de 50 de ani din cauza unui secret devastator. Lucrând cu Lluvia, frumoasa nepoată a lui Evaristo, Martin descoperă misterul vechi de câteva decenii și încearcă să salveze un mod de viață aflat pe moarte.

 

 

 

22:30 PRO CINEMA

Autobuzul 657 (acţiune, SUA 2015) Cu: Robert De Niro, Jeffrey Dean Morgan, Dave Bautista, Kate Bosworth, Gina Carano, Morris Chestnut, Lydia Hull, Stephen C. Sepher

Disperat ca nu isi permite sa plateasca tratamentul medical al fiicei sale, Vaughn (Jeffrey Dean Morgan) planuieste impreuna cu un coleg sa jefuiasca un casino. Cand lucrurile scapa de sub control, cei doi sunt nevoiti sa deturneze un autobuz din reteaua de transport in comun a orasului.

 

18:30 HBO

Fără zgomot! (Horror, SUA, 2018)

Cu: Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cade Woodward

Dacă te aud, te vor vâna. În acest thriller plin de suspans, membrii unei familii trebuie să trăiască în liniște ca să evite creaturile misterioase care vânează după sunet. Știind că și o singură șoaptă le poate aduce moartea, Evelyn (Emily Blunt) și Lee (John Krasinski) Abbott sunt hotărâți să găsească o metodă prin care să-și protejeze copiii în timp ce încearcă să supraviețuiască.

 

 

20:30 PRIMA TV

Cursa ghiulea  (acțiune/comedie, S.U.A 1981) Cu: Roger Moore, Burt Reynolds, Dom DeLuise

The Cannonball Run este o cursă nebună, de la o coastă la alta a Americii, în care orice este permis, pentru că festele au luat locul regulilor. Personajele sunt pitoreşti şi obsedate să câştige. Burt Reynolds se deghizează în şofer de ambulanţă că să păcălească patrulele de circulaţie. Copilotul lui (Dom Deluise) se travesteşte în Captain Chaos. Dean Martin şi Sammy D. Junior, îmbrăcaţi în preoţi, întregesc lista travestiţilor. Roger Moore se autoparodiaza ca agent 007, dotat cu dispozitive şi arme secrete, iar Jamie Farr este un şeic islamic sărit de pe fix. Momentele de comedie burlescă în care concurenţii se păruiesc cu o gaşcă supărată de motociclişti fac deliciul acestui film.

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...