20 − 13 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

20.00 ANTENA 1

Asasin American (acţiune, SUA 2017) Cu: Dylan O’Brien, Charlotte Vega, Sanaa Lathan, Michael Keaton

Bazat pe best-sellerul din seria scrisă de regretatul Vince Flynn, filmul „Asasin American” transpune publicul în lumea unuia dintre cei mai populari eroi de ficțiune contemporană care lucrează din umbră: super-agentul CIA Mitch Rapp. Atunci când viitorul promițător al lui Rapp este distrus de o pornire violentă, îi propulsează carieră ca războinic clandestin pe liniile de front ale Age of Terror. Acum, trebuie să descopere cum să își transforme furia necontrolată în energia necesară pentru vânarea celor care ar distruge visurile celorlalți, într-o lume în care nimic nu este clar.

20:30 PRO CINEMA

Gaura misterioasă (thriller, SUA, 2009) Cu: Chris Massoglia, Haley Bennett, Nathan Gamble, Teri Polo, Bruce Dern, Quinn Lord, John DeSantis, Douglas Chapman, Mark Pawson, Peter Shinkoda

Fraţii Lucas şi Dane descoperă în noua lor locuinţă o gaură misterioasă, care nu are capăt. Cei doi se împrietenesc cu vecina lor, Julie şi lucruri misterioase încep să se întâmple după ce Lucas găseşte în camera lui un clovn, iar Julie vede o fetiţă, care este cea mai bună prietenă a ei din copilărie şi care dispare în gaura din pivniţă. Cei trei încearcă să afle ce se ascunde în gaura misterioasă şi merg la fostul proprietar pentru a afla adevărul. În scurt timp Lucas este răpit şi Dane este nevoit să intre în groapă pentru a-şi salva fratele.

23:00 PRO TV

Măria Ta (aventuri, SUA, 2011) Cu: Danny McBride, James Franco, Rasmus Hardiker, Natalie Portman, Toby Jones, Justin Theroux, Zooey Deschanel, Charles Dance

Prinţul Thadeous (Danny McBride) şi-a petrecut toată viaţa petrecând, în timp ce fratele său, Fabious, este un cavaler viteaz, moştenitorul tronului, care nu se dă în lături de la a lupta cu dragonii şi alte creaturi mistice, salvând oamenii de la moarte. Atunci când Belladonna, logodnica lui Fabious, este răpită de vrăjitorul Leezar, regele îi ordonă lui Thadeous să îşi însoţească fratele în misiunea de salvare. Pe drum, cei doi fraţi o întâlnesc pe Isabel (Natalie Portman), o prinţesă războinică, de care Thadeous se îndrăgosteşte şi care se oferă să îi ajute fără să le declare adevăratul motiv.

21:00 CINEMAX

Godzilla (Horror, SUA, 1998) Cu: Matthew Broderick, Jean Reno, Maria Pitillo, Hank Azaria, Kevin Dunn

O creatură enormă creată de radiații se îndreaptă spre Manhattan și lasă în urmă ruine și panică. Creând haos, monstrul distruge totul în calea lui. În ciuda neînțelegerilor, un om de știință (Matthew Brodericlk), o jurnalistă (Maria Pitillo), un cameraman (Hank Azaria) și un investigator francez (Jean Reno), dar și armata americană, trebuie să-și unească forțele ca să descopere misterul din spatele acestei creaturi și să o împiedice să distrugă metropola înainte să fie prea târziu.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...