12 − two =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

23:30 PRO TV

Apel misterios (thriller, SUA 2006) Cu: Camilla Belle, Tommy Flanagan, Katie Cassidy, Tessa Thompson, Brian Geraghty

Jill Johnson este o adolescentă cu nimic ieşită din comun. Este la liceu, are un iubit, iar în timpul liber îi place să alerge. În momentul în care întrece măsura şi vorbeşte la telefonul mobil atât de mult, încât factura este uriaşă, părinţii îi spun că trebuie să o achite singură şi că cea mai bună metodă de a face rost de bani este să fie babysitter. Ea este condusă la casa unei familii foarte bogate, cu doi copii, care deja au adormit. Însă, din momentul în care părinţii pleacă de acasă, tânăra începe să primească telefoane din ce în ce mai ciudate. Uneori, omul de la celălalt capăt al firului nu spune nimic, dar în momentul în care este întrebată “ai verificat ce fac copiii?”, Jill merge să-i vadă. În clipa în care revine în living, telefonul sună din nou. Tânăra se sperie din cale-afară şi sună la poliţie. Oamenii legii îi spun că vor putea să dea de urma ciudatului interlocutor numai dacă îl va ţine în telefon cel puţin un minut. Dar ceea ce poliţia îi spune după ce ea reuşeşte să facă acest lucru o face să trăiască un adevărat coşmar, iar ea trebuie să lupte atât pentru viaţa ei, cât şi pentru a celor doi copii.

20:30 PRO CINEMA

Hoțul de cărți (dramă, SUA, Germania, 2013) Cu: Roger Allam, Sophie Nelisse, Heike Makatsch, Julian Lehmann, Gotthard Lange, Rainer Reiners, Kristen Block, Geoffrey Rush, Emily Watson, Olover Stokowski

Acţiunea filmului se petrece în timpul celui de-al doilea Război Mondial, când Liesel, o fata rămasă fără părinţi şi fără casă, este adoptată de un cuplu de germani. Plină de viaţă şi curaj, Liesel reuşeşte să schimbe vieţile tuturor celor din jurul ei. Părinţii adoptivi o vor învăţa să citească şi să descopere lumea cu ajutorul cărţilor.

22:00 PRIMA TV

Mea Culpă (acțiune, S.U.A. 2014) Cu: Vincent Lindon, Gilles Lellouche, Nadine Labaki

Polițiști în Toulon, Simon și Franck sărbătoresc sfârșitul unei misiuni. La întoarcerea spre casă se ciocnesc de o mașină. Bilanț: două victime dintre care un copil. Franck iese nevătămat. Simon, care era la volan și băuse, iese grav rănit. Va pierde totul. Viața de familie. Slujba de polițai. Șase ani mai târziu, divorțat de soția lui Alice, Simon a devenit însoțitor de fonduri și se chinuie să-și îndeplinească rolul de tată față de fiul lui, Théo care a împlinit deja 9 ani. Franck, tot polițist, veghează de la distanță asupra lui. În timpul unei coride, micuțul Théo va fi, fără voia lui, martorul unei reglări de conturi mafiote. Foarte curând va fi supus unor amenințări. Simon va face totul pentru a-și proteja fiul și a-i găsi pe urmăritori. Parteneriatul cu Franck se va reface în același timp. Dar aceasta va fi pentru ei ocazia de a reveni în zone întunecate din trecutul lor comun.

21.45 ANTENA 1

Miss Agent Secret (comedie, SUA 2000) Cu: Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt, Candice Bergen

Concursul de frumuseţe Miss Statele Unite, gazda venerabilã şi faimoasã a frumuseţii americane în ultimii cincizeci de ani, a primit o ameninţare de la unul dintre cei mai periculoşi criminali din întreaga tarã, poreclit “Citizen”. F.B.I.-ul l-a urmãrit tot timpul pe acest psihopat, în timp ce teroriza întreaga naţiune cu bombe, împuşcături şi incendieri deliberate. Aceasta ar putea fi şansa lor unicã de a-l aresta. Planul ? Simplu. Sã introducã în concurs una din agentele lor, sub acoperire, pe post de concurentã. Sã aranjeze cu juriul că ea sã rãmânã pe scenã pânã la încheierea concursului. Sã o doteze cu un echipament de supraveghere de ultimã generaţie. Gãsirea agentei ? Nu este aşa de simplã. O cãutare pe computer a tuturor agentelor de gen feminin disponibile găseşte un grup total nefotogenic, cu excepţia agentei secrete Gracie Hart.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...