five + five =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

20:30 PRO CINEMA

Tabără cu bucluc (comedie, SUA, 2007) Cu: Cuba Gooding Jr., Lochlyn Munro, Richard Gant

Grădinița ,,Daddy Day Care” ajunge acolo niciun puști nu a mai ajuns vreodată: în tabără. Charlie și Phil se întorc în stil mare, și își extind serviciile magice pentru copii și în aer liber: mișcare, sport, lucru manual și lecții despre natură, în special despre specia umană. În Tabăra Driftwood sunt copii de toate vârstele și tipurile. Ce lipsește de aici este șansa de a-i face de râs pe bătăușii din tabăra învecinată, Canola. Totul pare în zadar, până când Charlie face apel la o armă secretă, ultimul om de pe planetă pe care l-ar fi crezut capabil să-l ajute. Va sosi cât de curând cavaleria, iar Daddy Day Camp va intra în istorie !

 

 

23.00 ANTENA 1

Cavalerul negru: Legenda renaşte (acţiune,  SUA 2012) Cu: Gary Oldman, Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway, Tom Hardy, Michael Caine, Marion Cottilard

Au trecut 8 ani de când Batman a dispărut în noapte, transformându-se din acel moment din erou în fugar. Asumându-şi vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el şi Comisarul Gordon sperau că e o cauză mai bună. Pentru un timp, minciună a prins, criminalitatea oraşului Gotham fiind zdrobită sub greutatea Actului Dent împotriva infracţionalităţii.
Dar totul se va schimba o dată cu sosirea unui hoţ ingenios cu scopuri misterioase. Dar cu mult mai periculoasă se dovedeşte a fi apariţia lui Bane, un terorist mascat al cărui crud plan pentru Gotham îl determină pe Batman să iasă din exilul auto-impus. Dar chiar şi atunci când îşi pune pelerina şi mască, e posibil ca Batman să nu se poată măsura cu Bane.

 

 

 

22:00 PRO TV

Contrabandă (acţiune, SUA, UK, Franţa 2012) Cu: Robert Wahlberg, Caleb Landry Jones, Jason Mitchell, Paul LeBlanc, Mark Wahlberg, Ben Foster

Chris Farraday (Mark Wahlberg) a renunţat la viaţa de infractor pentru a-şi întemeia o familie cu Kate. Atunci când cumnatul său, Andy (Caleb Landry Jones) face greşeala de a lucra cu traficantul de droguri Tim Briggs (Giovanni Ribisi), Chris este nevoit să se întoarcă să facă contrabandă pentru a regla datoria cumnatului.În scurt timp Chris împreună cu prietenul său, Sebastian (Ben Foster) strângă echipa şi pleacă în Panama pentru a se întoarce cu bani falşi. În cele din urmă lucrurile nu vor decurge conform planului şi bărbatul este nevoit să se întoarcă acasă înainte ca familia lui să devină ţinta lui Tim Briggs.

 

 

 

20:00 HBO

Cu drag, Simon (Dramă-Comedie, SUA, 2018) Cu: Nick Robinson, Josh Duhamel, Jennifer Garner, Katherine Langford, Alexandra Shipp

Simon Spier, un băiat în vârstă de 17 ani, se află într-o situație complicată: nu le-a spus încă părinților și prietenilor că este homosexual și s-a îndrăgostit de un coleg online a cărui identitate nu o cunoaște. Rezolvarea situației devine amuzantă, înspăimântătoare și îi schimbă viața. Bazat pe apreciatul roman scris de Becky Albertalli, filmul este o poveste emoționantă despre maturizare, despre dragoste și despre a afla cine ești cu adevărat.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...