two × 4 =

A password will be e-mailed to you.

23.00 ANTENA 1

Mamă, ce zi! (comedie, SUA 2016) Cu: Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Hudson, Jason Sudeikis

Filmul surprinde poveştile mai multor familii care se pregătesc să petreacă împreună o zi specială, plină de surprize. Fie că e vorba despre o nouă idilă, despre o iubire pierdută sau lipsa dragostei, sărbătoarea care se apropie rapid se anunţă a fi memorabilă.

20:00 PRO TV

Jurassic World (acţiune, SUA, 2015) Cu: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Irrfan Khan, Vincent D’Onofrio, Ty Simpkins, nick robinson, Jake Johnson, Omar Sy, BD Wong, Judy Greer

Milioane de turişti au venit în ultimii 22 de ani la parcul de distracţii din Isla Nublar pentru a vedea dinozaurii readuşi la viaţa de tehnologii revoluţionare, însă în ultima perioadă numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările Corporaţia Patel a comandat un dinozaur, care îi va uimi pe angajaţii parcului. În scurt timp natura va arata din nou că nu poate fi controlată de către oameni.

16:15 PRO CINEMA

Călăreaţa (aventuri, SUA, 2012) Cu: Băile Madison, Dusta Kimzey, Richard Levi, Drew Waters, Frankie Faison, James Cromwell,

Ida (Bailee Madison), visează la ziua în care îşi va găsi tatăl, un călăreţ de rodeo a cărui identitate nu i-a fost niciodată dezvăluită de mama ei. În timp ce îşi caută tatăl la un rodeo local, Ida întâlneşte o echipă de călăreţe acrobate conduse de cowboy Terence Parker. Terece descoperă că Ida este nepoata unui amic, care murise cu mult timp în urmă şi decide să o ajute. În drumul ei, ea descoperă dragostea pentru căi care îi schimbă viaţa.

20:00 PRIMA TV

Mlaştina (thriller, Spania 2014) Cu: Raúl Arévalo, Javier Gutiérrez, Jesús Ortiz, María Varod
Un True Detective iberic plasat în mlaştinile Andaluziei la cinci ani după moartea lui Franco, Mlaştina are în centru doi detectivi, unul versat, din garda veche, celălalt la început de carieră şi de stânga, trimişi să investigheze o dispariţie care în scurt timp se dovedeşte a fi doar una dintr-o sinistră serie de crime.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...