19 − 6 =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRO CINEMA

Evadare din Absolom (acţiune, SUA, 1994) Cu: Ray Liotta, Lance Henriksen, Stuart Wilson, Kevin Dillon

În anul 2022, sistemul închisorilor din toată lumea s-a schimbat radical. Acum aceste instituţii corecţionale sunt conduse de corporaţii private şi au devenit o afacere foarte profitabilă. După ce căpitanul J.T. Robbins îl împuşcă pe comandantul său, este trimis la închisoare, însă cum nu se poate supune regulilor de detenţie ultimă sa destinaţie este Absalom. Fără gardieni, fară ziduri înconjurătoare, dar şi fără scăpare – aceasta este Absalom, închisoarea din care nimeni n-a scăpat vreodată. Cum singura şansă de a lămuri împrejurările în care a fost condamnat şi de a se reabilita este să fie liber, Robbins se hotărăşte să încerce imposibilul: evadarea din Absalom.

 

 

20:30 PRIMA TV

Recul (acţiune, S.U.A 2011) Cu: Serinda Swan, Danny Trejo, Steve Austin

Un poliţist se răzbună după ce familia sa este omorâtă. El începe cu cei care i-au omorât familia şi apoi continuă cu cei care au scăpat printre degetele sistemului de justiţie.

 

 

22:05 HBO

Brexit (Dramă, Marea Britanie, 2018) Cu: Benedict Cumberbatch, Rory Kinnear, John Heffernan, Richard Goulding, Oliver Maltman

Benedict Cumberbatch interpretează rolul principal în această dramă actuală şi captivantă despre ce s-a întâmplat în culisele campaniei referendumului pentru Brexit. Filmul prezintă campania din perspectiva unor strategi, în mare parte necunoscuţi, din ambele tabere, care plănuiesc să obţină avantajul, totul în timp ce au de-a face cu politicieni care-şi doresc să fie în lumina reflectoarelor şi finanţatori controversaţi. Într-o perioadă în care revelaţiile explozive despre exploatarea datelor personale, efectul corosiv al ştirilor false şi publicitatea făcută prin intermediul reţelele de socializare se află în fruntea ştirilor, filmul explorează felul în care tehnicile campaniilor moderne bazate pe date contribuie la una dintre cele mai neaşteptate, intense şi controverse decizii din istoria politicii moderne.

 

 

 

21:00 CINEMAX

Krystal (Dramă-Comedie, SUA, 2017) Cu: Rosario Dawson, Nick Robinson, T.I., Grant Gustin, Felicity Huffman

Filmul este o dramă amuzantă despre Taylor Ogburn, un tânăr din sud care are o problemă ciudată la inimă – din cauza asta nu poate merge la facultate, nu are voie să bea băuturi alcoolice şi nici să experimenteze viaţa. Când o întâlneşte pe femeia visurilor sale, o fostă prostituată alcoolică şi dependentă de droguri cu un fiu de 16 ani aflat în scaun cu roţile, Taylor pretinde că este în grupul alcoolicilor anonimi ca să încerce să o cucurească. Membrii familiei lui au ceva de spus despre această femeie imprevizibilă. Problemele din trecut îi afectează pe cei doi îndrăgostiţi, dar ca să aibă măcar o şansă de reuşită Taylor trebuie să-şi confrunte demonii şi să înveţe ce înseamnă să trăiască fără frică.

 

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...