Marţi

0

20:30 PRIMA TV

Ultima confruntare (acţiune, S.U.A. 2014) Cu: Steven Seagal

Cu 30 de ani în urmă, extratereştrii au luat contact pentru prima dată cu omenirea. Toată suflarea Pământului a aşteptat atacuri ostile sau avansuri tehnologice uriaşe. Niciuna dintre acestea nu a venit. În schimb, extratereştrii erau refugiaţi; ultimii supravieţuitori ai lumii lor naufragiaţi pe Pământ. Creaturile au fost plasate în ghetouri speciale create în Africa de Sud, iar pe măsură ce naţiunile lumii întârzie să ajungă la un conses cu privire la soarta noilor oaspeţi, răbdarea extratereştrilor începe să se termine.

 

22:35 HBO

Insidious: Ultima cheie (Horror, SUA, 2018) Cu: Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Kirk Acevedo, Caitlin Gerard

Minţile creative din spatele celebrei trilogii „Insidious” se întorc pentru „Insidious 4: The Last Key”. Parapsihologul Dr. Elise Rainier se confruntă cu cel mai înfricoşător şi personal coşmar, în propria sa casă. Specs şi Tucker se alătură acesteia în încercarea de a scăpa de spiritele malefice. Elise îi va lua pe oaspeţi într-o călătorie tulburătoare în timp, printr-un portal, ca să îşi învingă cele mai mari temeri şi să dezlege misterul.

 

 

19:30 CINEMAX

Nume de femeie (Dramă, Italia, 2018)  Cu: Cristiana Capotondi, Valerio Binasco, Stefano Scandaletti, Michela Cescon, Bebo Storti

Nina (Cristiana Capotondi) se mută din Milano într-un sat din Lombardia unde a găsit de lucru la un spital de lux. Este o lume elegantă, aproape magică. Totuşi, un secret se ascunde dincolo de faţadă. Când Nina îl descoperă, va fi forţată să le mărturisească femeilor, atât italience, dar şi străine, cu care lucrează ca să-l poată confrunta pe managerul spitalului, Marco Maria Torri (Valerio Binasco), ca să-şi revendice drepturile şi să-şi păstreze demnitatea.

 

 

23:50 FILM NOW

Cine trage sforile? (2018,  Comedie)  Cu: Melissa McCarthy, Elizabeth Banks, Joel McHale, Maya Rudolph, Jimmy O. Yang

Nu doar pe strada Sesame, ci pe toate străzile din Los Angeles. „Cine trage sforile?” este o comedie dementă care aduce împreună oamenii şi păpuşile. Doi detectivi neobişnuiţi cu un secret comun, o femeie (Melissa McCarthy) şi o păpuşă, trebuie să lucreze din nou împreună pentru a rezolva cazul crimelor brutale, în care victime sunt mascotele celebrului show TV.

+0 -0
se încarcă...