seven + one =

A password will be e-mailed to you.

23:10 CINEMAX

Iarna trădării (Dramă, Danemarca, 2017) Cu: Elliott Crosset Hove, Simon Sears, Victoria Carmen Sonne, Lars Mikkelsen, Peter Plaugborg

Povestea urmărește doi frați care lucrează într-un mediu dur, într-o comunitate minieră rurală. Emil, fratele mai mic, este un străin, un ciudat, a ales singurătatea și este acceptat de ceilalți doar datorită fratelui mai mare, Johan. Emil își dorește să fie dorit și iubit. Când un coleg se îmbolnăvește, Emil și alcoolul de contrabandă pe care îl face sunt principalii suspecți. În timp, o confruntare violentă izbucnește între el și comunitatea minieră. În același timp, Emil se simte trădat de fratele lui când află că o vecină, Anna, pe care el o place, îl alege pe fratele mai mare. Răzbunarea, singurătatea și lipsa iubirii acaparează această odisee modernă.

00:15 HBO

Luna lui Jupiter (Dramă, Ungaria, 2017) Cu: Merab Ninidze, Zsombor Jéger, György Cserhalmi, Móni Balsai, Szabolcs Bede Fazekas

Aryan, un tânăr imigrant sirian, este împușcat în timp ce trecea ilegal frontiera maghiară. Înspăimântat și în stare de șoc, acum Aryan poate levita oricând dorește. Aruncat într-o tabără de refugiați, el evadează cu ajutorul doctorului Stern care vrea să-i exploateze extraordinara abilitate. Fiind urmăriți de Laszlo, furiosul director al taberei, cei doi bărbați caută bani și un loc unde să fie în siguranță. Inspirat de minunatele puteri ale lui Aryan, Stern decide să riște totul într-o lume în care miracolele se cumpără pe bani puțini.

20:30 PRO CINEMA

Evadare din Absolom (acţiune,SUA, 1994) Cu: Ray Liotta, Lance Henriksen, Stuart Wilson, Kevin Dillon

În anul 2022, sistemul închisorilor din toată lumea s-a schimbat radical. Acum aceste instituţii corecţionale sunt conduse de corporaţii private şi au devenit o afacere foarte profitabilă. După ce căpitanul J.T. Robbins îl împuşcă pe comandantul său, este trimis la închisoare, însă cum nu se poate supune regulilor de detenţie ultimă sa destinaţie este Absalom. Fără gardieni, fară ziduri înconjurătoare, dar şi fără scăpare – aceasta este Absalom, închisoarea din care nimeni n-a scăpat vreodată. Cum singura şansă de a lămuri împrejurările în care a fost condamnat şi de a se reabilita este să fie liber, Robbins se hotărăşte să încerce imposibilul: evadarea din Absalom.

17:55 PARAMOUNT

Stagiarii (Comedy, 2013, USA) Cu: Owen Wilson, Vince Vaughn

Billy (Vince Vaughn) și Nick (Owen Wilson) sunt agenți de vânzări ale căror cariere au fost compromise de revoluția digitală. În încercarea de a demonstra că nu sunt depășiți, ei înving sorții potrivnici și obțin niște posturi foarte căutate de stagiari la Google, împreună cu o mulțime de studenți străluciți. Odată pătrunși în inima acestei utopii, bătălia este doar pe jumătate câștigată. Acum, protagoniștii trebuie să concureze cu cele mai mari genii tehnice ale națiunii, pentru a demonstra că nevoia chiar te învață să te reinventezi.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...