18 + 8 =

A password will be e-mailed to you.

20:00 ANTENA 1

Lunetistul (acţiune, SUA 2007) Cu: Michael Pena, Mark Wahlberg, Kate Mara, Elias Koteas, Danny Glover

Bob Lee Swagger, un fost puşcaş marin, trăgător de elită, erou al armatei Statelor Unite, crede că şi-a încheiat pentru totdeauna serviciul în urma unui accident nefericit la care a fost martor. Acum, cu toate că s-a autoexilat într-o ascunzătoare în munţi, Bob este abordat de colonelul Isaac Johnson, pensionar şi el. Colonelul Johnson îi spune că ţara are nevoie de el. Pentru ce? Pentru a deturna un complot a cărui ţinta este preşedintele SUA. Johnson susţine că numai priceperea lui Swagger, flerul şi rapiditatea pot opri iminenta ameninţare.

20:30 PRO CINEMA

Echipa de fotbal (comedie, SUA, 2007) Cu: David Koechner, Carl Weathers, Melora Hardin, Matthew Lawrence, Brooke Nevin, Nick Searcy, Jesse Garcia

Antrenorul Lambeau Fields (David Koechner) adună un grup de studenţi şi formează o echipă de fotbal cu care vrea să câştige campionatul. Considerat toată viaţă un ratat, Lambeau se dovedeşte a fi un învingător pentru că reuşeşte să îşi salveze relaţia cu familia, prietenii şi să-şi urmeze visul cu echipa de fotbal.

19:25 CINEMAX

Căminul ideal (Comedie, SUA, 2018) Cu: Paul Rudd, Steve Coogan, Jack Gore, Alison Pill, Jake McDorman

Cunoscutul chef Erasmus (Steve Coogan) și partenerul lui Paul (Paul Rudd) au o viață fericită. Existența lor perfectă este dată peste cap atunci când nepotul lui Erasmus, de care acesta nu știa, apare la ușa lor. Cum tatăl lui este la închisoare, se pare că băiatul nu are unde să se ducă așa încât Erasmus și Paul îl iau să stea cu ei. Având de-a face cu o mulțime de provocări, această decizie ar putea fi o rețetă pentru dezastru.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...