fifteen − 4 =

A password will be e-mailed to you.

20:00 PRO TV

Cod roșu la Londra (acţiune, SUA, UK, Bulgaria 2016) Cu: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Owen Davis, Michael Wildman, Radha Mitchell, Julian Kostov

Lideri ai statelor din toată lumea participă la funeraliile primului ministru britanic la Londra. Cel mai păzit eveniment din lume se transformă într-un complot menit să ucidă liderii lumii şi să arunce în aer fiecare simbol al capitalei Marii Britanii. Mike Banning (Gerard Butler) descoperă acest complot şi porneşte într-o aventură în care trebuie să îi scape pe toţi liderii lumii.

20:30 PRO CINEMA

Ucigaşul de pe Craigslist (thriller, SUA, 2011) Cu: Jake McDorman, Agnes Bruckner, Joshua Close, Julia Campbell, Kevin Kilner, Sam McMurray, Judith Hoag, Candice Patton, Leela Savasta

Philip Markoff (Jake McDorman) se pregăteşte să devină medic şi trăieşte fericit alături de logodnică lui, Megan McAllister. Colegii de facultate şi profesorii de la Universitatea Boston îl admiră, însă nimeni nu ştie că bărbatul trăieşte o viaţă misterioara şi este de o violenţă ieşită din comun, pe care numai persoanele, care i-au căzut victime au cunoscut-o. După ce poliţia descoperă că un număr mare de crime violente au legătură cu Craigslist, fac legătura între acestea şi Philip.

13:15 ANTENA 1

Refugiu pentru viaţă (românce, SUA 2013) Cu: Julianne Hough, Josh Duhamel, Irene Ziegler, David Lyons

Inspirată din romanul cu același titlu al autorului Nicholas Sparks, drama romantică „Safe Haven” este povestea lui Katie Feldman, o tânără care s-a eliberat dintr-un mariaj nefericit și fuge din calea unui fost soț violent și abuziv, refugiindu-se în orășelul Southport din Carolina de Nord. Deși nu mai are încredere în bărbați și preferă să păstreze distanța față de localnici pentru că nimeni să nu îi afle secretele, Katie lasă garda jos și se împrietenește cu vorbăreața vecină Jo și cu proprietarul de magazin Alex Wheatley, devenind din ce în ce mai atașată din punct de vedere afectiv de bărbatul căruia i-a murit soția și care își crește singur cei doi copii. Alex are o fire blândă și iubitoare și îi este loial, dar Katie ezită să mai acorde o șansă iubirii fiindcă se teme în continuare pentru siguranța ei și a persoanelor dragi. Jo o învață însă că este preferabil să riște, să înfrunte problemele din trecut și să se implice într-o nouă idilă decât să rămână singură și să privească tot timpul cu spaimă peste umăr.

23:00 PRIMA TV

Părinți ideali (comedie, familie U.S.A 1994)Cu: Elijah Wood, Jason Alexander,

Convins că părinții nu-l apreciază la valoarea sa reală, North, un puști de 11 ani, angajează un avocat să-l scape de tutela acestora. Tribunalul îi acordă trei luni pentru a-și găsi părinții doriți. În cazul în care nu-i va găsi, puștiul ar fi obligat să aleagă între întoarcerea acasă sau intrarea la orfelinat. În timp ce nemulțumitul rătăcește din Texas până în Alaska fără a se putea hotărî, copiii americani îl transformă într-un port-drapel revoluționar, iar un politician se folosește de legenda formată deja în jurul său, pentru a încerca să ia cu asalt Casa Albă.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...