5 − 4 =

A password will be e-mailed to you.

22:35 CINEMAX

Katie își ia la revedere (Dramă, SUA, 2016) Cu: Olivia Cooke, Christopher Abbott, Mireille Enos, Mary Steenburgen, Jim Belushi

Katie, o tânără în vârstă de 17 ani, locuiește într-o rulotă cu mama ei și este singura care aduce bani în casă. Ea servește la mesele dintr-un mic restaurant din orașul ei și se prostituează pentru niște bani în plus. Dar ea are un vis: vrea să plece din New Mexico și să înceapă o nouă viață în San Francisco. Când Katie îl cunoaște pe Bruno, noul mecanic atrăgător și taciturn de la garajul lui Bud, se îndrăgostește imediat. Când încep să iasă împreună, Katie este sigură că totul în viața ei va fi bine. Ceea ce ea nu anticipează este că ceilalți din mica ei comunitate îi vor trăda încrederea.

 

 

 

20:30 PRO CINEMA

Adevărul şi numai adevărul (thriller, SUA, 2008) Cu: Kate Beckinsale, Matt Dillon, Vera Farmiga

Rachel Armstrong (Kate Beckinsale) este reporter politic la unul dintre cele mai apreciate ziare din Washington. Când intră în posesia unor informaţii clasificate, Rachel are deja în minte câştigarea premiului Pulitzer si căderea preşedintelui, aşa că scrie un articol în care face dezvăluiri incendiare: preşedintele american a ignorat descoperirile făcute de un agent sub acoperire CIA şi a ordonat atacuri aeriene asupra Venezuelei. Aşa cum era de aşteptat, lumea politică a explodat, iar Rachel, care a scos la iveală identitatea secretă a Ericăi van Doren, agent CIA, ajunge să fie dată în judecată. Pentru că refuză să dezvăluie sursele de unde şi-a procurat informaţiile, deşi este presată din toate părţile, Rachel se vede condamnată la 20 de ani de închisoare, iar familia sa ajunge pe punctul de a se destrăma, la fel ca viaţa agentului Van Doren.

 

 

 

23:10 HBO

Dispărută fără urmă (Dramă, SUA, 2007) Cu: Casey Affleck, Michelle Monaghan, Ed Harris, John Ashton

“Dispărută fără urmă” este debutul regizoral al starului Ben Affleck. Inspirat de romanul omonim al lui Dennis Lehane, Affleck a preluat povestea și a rescris-o în limbaj cinematografic venind în fața publicului cu un film despre care critica a apreciat pozitiv că te urmărește mult timp după ce l-ai văzut. Centrat pe povestea unei fetițe dispărute fără urmă, filmul urmărește traiectoria explozivă a doi detectivi particulari angajați să o găsească, care se trezesc aruncați într-un labirint de secrete și de corupție, într-o lume în care binele și răul sunt în ceață și se confundă prea ușor. Istoria Amandei McCready începe într-o suburbie a Bostonului, în cartierul Dorchester a cărui realitate de zi cu zi este reprezentată de clasa muncitoare și visurile ei spulberate. Amanda a dispărut, iar singurii pe care i-a măcinat disperarea sunt unchiul și mătușa ei. Cei doi cred că șansele de a o găsi cresc dacă îi angajează pe detectivul particular Patrick Kenzie (Casey Affleck) și pe partenera acestuia, Angie Genarro (Michelle Monoghan), un cuplu de investigatori care cunosc foarte bine zona și au legături mai bune decât poliția cu lumea interlopă.

 

 

22:10 FILM NOW

 Destinaţie finală (2000, Thriller) Cu: Devon Sawa, Ali Larter

Alex Browning este un student cu înzestrări paranormale care are o premoniţie sumbră în legătură cu propriul său destin şi al prietenilor săi. La îmbarcarea în avionul cu destinaţia Franţa, el are o premoniţie în legătură cu un accident de avion. După ce îşi convinge colegii că aparatul va exploda în zbor, are loc un conflict între el şi un coleg de clasă, în urma căruia pilotul refuză să îi mai ducă în Franţa. Avionul decolează fără Alex şi prietenii acestuia şi va sări în aer chiar la desprinderea de pe pistă, fără că vreun pasager să supravieţuiască.

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...