1 × two =

A password will be e-mailed to you.

00:10 HBO

În întuneric (Dramă, Germania, 2017) Cu: Diane Kruger, Denis Moschitto, Johannes Krisch, Samia Chancrin, Numan Acar

Viața Katjei se destramă brusc atunci când soțul ei, Nuri, și fiul lor, Rocco, sunt uciși într-un atac cu bombă. Prietenii și familia încercă să-i ofere tot sprijinul de care are nevoie și Katja reușește astfel să facă față înmormântării. Dar căutarea continuă a autorilor atacului și a motivelor din spatele acestei crime absurde complică doliul Katjei, deschizând răni și îndoieli. Danilo, un avocat și prietenul cel mai bun al lui Nuri, o reprezintă pe Katja în procesul împotriva a doi suspecți: un cuplu de tineri neonaziști. Procesul o duce pe Katja la limită, dar pentru ea nu există nicio altă alternativă: vrea să se facă dreptate.

23.00 ANTENA 1

Comoară Naţională (acţiune, SUA 2004) Cu: Nicolas Cage, Sean bean, Diane Kruger, Jon Voight, Justin Bartha

Benjamin Franklin Gates este un bărbat care şi-a petrecut toată viaţa căutând o comoară despre care, azi, puţini mai sunt cei care cred în ea. Este vorba de comoară Templierilor, care se crede că ar fi fost ascunsă în America. De şase generaţii, familia Gates încearcă să o descopere folosindu-se de indiciile lăsate de Părinţii Fondatori ai Americii. De această dată, Ben Gates are o cheie a misterului. Ştie că există o hartă a comorii chiar pe spatele Declaraţiei de Independenţă. Din păcate, ceea ce ştie el au aflat şi alţii, printre care cel mai aprig duşman al lui. Ben se confruntă cu o dilemă teribilă. Fie că trebuie să fure cel mai sfânt simbol american din locul unde se află păzit de un echipaj şi de un sistem de securitate de nivel 1, sau să lase preţiosul document şi comoara în mâinile vânătorilor de comori pentru care scrupulele nu există nici măcar ca termen de dicţionar. Gates desfăşoară o cursă contra cronometru împotriva duşmanilor şi, culmea, împotriva autorităţilor. Alături de el este prietenul Riley, un „vrăjitor” în de-ale tehnicii de vârf şi atrăgătoarea, dar neştiutoarea Abigal Chase, muzeograf specializat în conservare la Arhivele Naţionale Americane.

19:00 CINEMAX

Godzilla (Horror, SUA, 1998) Cu: Matthew Broderick, Jean Reno, Maria Pitillo, Hank Azaria, Kevin Dunn

O creatură enormă creată de radiații se îndreaptă spre Manhattan și lasă în urmă ruine și panică. Creând haos, monstrul distruge totul în calea lui. În ciuda neînțelegerilor, un om de știință (Matthew Brodericlk), o jurnalistă (Maria Pitillo), un cameraman (Hank Azaria) și un investigator francez (Jean Reno), dar și armata americană, trebuie să-și unească forțele ca să descopere misterul din spatele acestei creaturi și să o împiedice să distrugă metropola înainte să fie prea târziu.

20:30 PRO CINEMA

S-a întâmplat într-o vară (copmedie/dramă, SUA 2013) Cu: Steve Carell, Toni Collette, Allison Janney, Anna Sophia Robb, Sam Rockwell, Maya Rudolph

Duncan, un băiat în vârstă de 14 ani, îşi petrece vacanţa de vară alături de mama sa, Pam, prietenul acesteia, Trent şi Steph, fiica lui Trent. Deşi este o fire introvertită, Duncan reuşeşte să se împrietenească cu Owen, managerul parcului acvatic. Acesta îl va ajuta să fie încrezător şi în cele din urmă băiatul se îndrăgosteşte de Susanna şi petrece o vară cu totul de neuitat.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...