twenty − 4 =

A password will be e-mailed to you.

21:00 CINEMAX

În vacanță (Dramă, Danemarca, 2018) Cu: Victoria Carmen Sonne, Lai Yde, Thijs Römer, Yuval Segal, Adam Ild Rohweder

Tânăra și frumoasa Sascha descoperă că viața visurilor sale plină de lux și distracție vine cu un preț când este primită în “familia” iubitului ei, un lord al drogurilor, la vila lui de vacanță din orașul Bodrum, pe riviera turcească. Violența fizică și psihologică reprezintă un mod de viață pentru această familie mafiotă, dar când Sascha se îndreaptă spre un alt bărbat, totul este dat peste cap. Oare este posibil ca Sascha să lase în urmă această viață luxoasă și violentă?

 

 

23:55 HBO

Gotti (Biografic, SUA, 2018) Cu: John Travolta, Spencer Lofranco, Kelly Preston, Stacy Keach, Pruitt Taylor Vince

John Travolta este legendarul gangster John Gotti, conducătorul celei mai mari și mai puternice organizații mafiote din America de Nord, familia Gambino. Stilul lui extravagant, farmecul și duritatea l-au transformat în cel mai faimos mafiot al secolului XX. Întinzându-se de-a lungul a trei decenii și povestit de fiul său, John Jr. (Spencer Rocco Lofranco), filmul examinează viața tumultoasă a lui Gotti pe măsură ce el și loiala sa soție Victoria (Kelly Preston) încearcă să țină familia unită în ciuda tragediei suferite și a numeroaselor condamnări la închisoare.

 

20:30 PRO CINEMA

În spatele liniilor inamice (acţiune, SUA, Filipine, 1997) Cu: Thomas Ian Griffith, chris Mulkey, Courtney Gains, Maury Sterling, Adam Sterling, Adam Gifford, Mon Confiado

Unul dintre cei mai buni soldaţi din trupele speciale, Mike Weston (Thomas Ian Griffith), este trimis într-o misiune periculoasă împreună cu camaradul său Jones (Chris Mulkey). Cei doi trebuie să pună mâna pe mecanismele declanşatoare ale unor arme nucleare aflate la un guvern inamic. În timpul misiunii Mike reuşeşte să se salveze, în timp ce Jones rămâne în spatele liniilor inamice. La un an distanţă de la această misiune, Mike se întoarce pe front deoarece a aflat că amicul său este captiv într-un lagăr.

 

 

22:20 FILM NOW

Crimă la conac (2017, Thriller) Cu: Gillian Anderson, Glenn Close, Christina Hendricks

Bazat pe romanul scriitoarei Agatha Christie, Crooked House (2017) îl urmărește pe detectivul Charles Hayward, în timp ce este invitat să rezolve o crimă înspăimântătoare în care toată lumea este suspectă, printre care și Sophia, clienta și fosta sa iubită. Charles și Sophia s-au întâlnit cu mult timp în urmă într-un loc foarte îndepărtat: Cairo, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Acum, odată cu încheierea războiului, s-au întâlnit din nou la Londra, unde își reiau relația și decid să se căsătorească. Aici, Charles va descoperi că bunicul viitoarei sale soții, un milionar grec, cu care toată familia a trăit într-un conac misterios cunoscut sub numele de „The Twisted House”, a murit otrăvit. Bătrânul a ingerat substanța otrăvitoare, după ce cineva din jurul său a pus-o în fiolele de insulină pe care trebuia să și le injecteze zilnic.

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...