one × 1 =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRO CINEMA

De neoprit (acţiune, SUA, 2010) Cu: Denzel Washington, Chris Pine, Rosario Dawson, Ethan Suplee, Kevin Dunn, Kevin Corrigan, Kevin chapman

O garnitură de tren, încărcată la capacitate maximă cu substanţe toxice se desprinde de locomotivă şi se îndreaptă spre un oraş populat din Statele Unite ale Americii. Frank (Denzel Washington), un inginer feroviar, pe punctul de a-şi pierde locul de muncă din cauza restructurărilor la compania la care lucrează, face echipă cu Will Gordon (Chris Pine), conductorul trenului şi se străduiesc să evite o catastrofă feroviară, împiedicând deraierea într-o curbă periculoasă pentru a salva populaţia de la un dezastru.

 

 

16:25 HBO

O.G. (Dramă, SUA, 2018) Cu: Jeffrey Wright, Theothus Carter, William Fichtner, Boyd Holbrook, Mare Winningham

Filmul îl urmărește pe Louis (Jeffrey Wright), care a fost șeful unei găști proeminente din închisoare, în ultimele săptămâni din sentința lui de 24 de ani. Eliberarea lui care se apropie este dată peste cap atunci când îi ia sub aripa lui pe Beecher (Theothus Carter), nou venit în aripa lor, care este curtat de conducerea bandei. Acceptând faptul că faptele lui nu vor fi uitate și pregătindu-se de provocările readaptării la societate, Louis se trezește că libertatea îi este pusă în pericol în timp ce se zbate să-l salveze pe Beecher. Filmat într-o închisoare adevărată, cu mulți dintre prizonieri distribuiți în roluri importante, filmul oferă o prezentare emoționantă a călătoriei unui bărbat aflat în pragul libertății.

 

 

22:55 CINEMAX

Ticăloșia (Dramă, Slovacia, 2017) Cu: Dominika Morávková-Zeleníková, Anna Rakovská, Patrik Holubář, Róbert Jakab, Juliana Oľhová

Existența aparent fără griji și plină de vise a tinerei Lena este violent spulberată de un viol. Făptașul? Fermecătorul ei profesor care este capabil să-i învârtă pe toți pe degete. Lena nu poate sau nu îndrăznește să spună cuiva ce s-a întâmplat, nici măcar celei mai bune prietene. În schimb, plănuiește o sinucidere. Ulterior, este internată în secția pentru tineri a unui spital de psihiatrie, iar întrebările majore pe care trebuie să le înfrunte sunt: cine o va crede și poate dovedi ce i s-a întâmplat? Cu toate acestea, Lena descoperă că nu este singură. Acest portret puternic, intim al unei fete aflate în prag de maturizare spune povestea din perspectiva Lenei, incluzând visurile adolescentine, inconștiența și complicațiile familiale. Un debut puternic vizual – acesta este filmul de absolvire al Terezei Nvotová – în care regizoarea, scenarista și actrița principală ajunge în mod eficient și convingător la centrul dureros al problemei: rușinea și neîncrederea cu care se confruntă adesea victimele violurilor.

 

 

20:30 PRIMA TV

Maimuța de oțel (acțiune, Honk Kong  1993) Cu: Donnie Yen, Rongguang Yu

Oficialii corupți ai unui sat chinez sunt în permanență jefuiți de un bandit mascat, cunoscut sub numele de „Iron Monkey”, numit astfel după o zeitate. Când orice altceva eșuează, guvernatorul forțează un medic (Donnie Yen) să îl găsească pe bandit, însă sosirea unui călugăr Shaolin aduce medicul și banditul împreună pentru a se lupta cu guvernul corupt.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...