5 × 5 =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRO CINEMA

Trădătorul (acțiune, SUA, 2008) Cu: Don Cheadle, Guy Pearce, Said Taghmaoui, Neal McDonough, Alyy Khan, Archie Panjabi, Raad Rawi

Atunci când agentul Roy Clayton (Guy Pearce) este trimis să investigheze o conspiraţie internaţională, toate indiciile se îndreaptă către fostul ofiţer de la Brigada Operaţiuni – Samir Horn (Don Cheadle), care pare să aibă legătură cu organizaţii teroriste. Numele acestuia este asociat cu atancul de la Nisa, din Londra şi o evadare dintr-o închisoare din Yemen, însă Samir fusese infiltrat sub acoperire pentru a dejuca planurile teroriştilor.

 

 

 

20:30 PRIMA TV

Pachetul (acțiune, S.U.A. 2013) Cu: Dolph Lundgren, Monique Ganderton, Steve Austin

Tommy Wick este un recuperator de credite care lucrează pentru Dough – un cămătar fără scrupule. Tommy nu face din plăcere această treabă ci din grijă pentru fratele său care se află acum în pușcărie și-i datorează o sumă foarte mare lui Dough. Concurența cămătarilor este aprigă deoarece își dispută teritoriul cu încă doi puternici oameni de „afaceri”: Germanul și Anthony. Lucrurile se complică pentru întreagă situație atunci când Dough îi încredințează o misiune foarte importantă lui Tommy și anume de a livra un pachet Germanului. În schimbul acestui favor Tommy este asigurat de către angajatorul său că îi va fi iertată toată datoria fratelui său. Odată cu demararea procesului de livrare întră în joc o mulțime de mercenari care vor interceptarea pachetului cu scopul de al preda șefilor lor pentru o negociere cu Germanul. Marea surpriză este adevăratul conținut al acestui misterios pachet pe care nici transportorul nu are voie să-l cunoască.

 

 

 

21:00 CINEMAX

Bel Canto (Dramă, SUA, 2018) Cu: Julianne Moore, Ken Watanabe, Sebastian Koch, Christopher Lambert, Ryo Kase

O faimoasă cântăreață de operă (Julianne Moore) călătorește într-o țară din America de Sud aflată sub dictatură militară ca să susțină un concert privat la o petrecere pentru un om de afaceri japonez foarte bogat (Ken Watanabe). În timp ce diplomații și politicienii se adună, vila este atacată de un grup de rebeli care cer eliberarea camarazilor capturați. Amenințări sunt făcute, vieți sunt pierdute, o negociere tensionată începe și o confruntare lungă pornește. În timp ce sunt ținuți prizonieri în casă, ostaticii și rebelii, care vorbesc limbi diferite, sunt obligați să găsească metode de comunicare. Muzica, mai ales frumoasele arii cântate de personajul interpretat de Moore, o pasăre în captivitate, declanșează o camaraderie care unește oamenii pe măsură ce legături neașteptate se formează între cei din casă. Ei își depășesc diferențele și își descoperă umanitatea comună.

 

 

 

21.00 ANTENA 1

Vecini de cosmar (comedie, SUA 2014) Cu: Zac Efron, Seth Rogen, Rose Byrne

După toate aparențele, tinerii părinți Mac și Kelly Radner trăiesc visul american completat de o fetiță adorabilă și o casă frumoasă în suburbii. Dar, cei doi vor să creadă că încă mai au ceva cool rămas în sufletul lor. Următoarea fază în viața lor se dovedește a fi o provocare întruchipată de niște petrecăreți care și ei se confruntă, la rândul lor, cu realitățile intrării inevitabile într-o nouă fază din viața lor, cea a maturizării. Când Mac și Kelly descoperă că noii lor vecini sunt membrii frăției Delta Psi Beta condusă de charismaticul Teddy Sanders, încearcă să se împace cu situația și să se descurce în limite decente.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...