one × four =

A password will be e-mailed to you.

22:15 PRO CINEMA

Capcana minţii (thriller, UK, SUA, Franţa, 2013) Cu: James McAvoy, Vincent Cassel, Rosario Dawson, Danny Sapani, Matt Cross, Mark Poltimore, Michael Shaeffer

Împreună cu o bandă de infractori, Simon (James McAvoy), un vânzător de obiecte de artă, pune la cale furtul unei lucrări, care valoareaza milioane de dolari. După ce primeşte o lovitură în cap în timpul jafului, nu îşi mai aduce aminte unde a ascuns tabloul. Când vede că ameninţările şi tortură nu îl fac pe Simon să îşi aducă aminte, Vicent Cassel, şeful infractorilor, angajează un hipnoterapeut pentru a-l ajuta pe bărbat să îşi aducă aminte.

 

19:00 CINEMAX

Războiul lumilor (SF, SUA, 2005) Cu: Tom Cruise, Dakota Fanning, Miranda Otto, Justin Chatwin, Tim Robbins

Un bărbat obișnuit trebuie să-și protejeze copiii de o invazie extraterestră în acest thriller regizat de Steven Spielberg și adaptat după povestea clasică scrisă de H.G. Wells. Ray Ferrier (Tom Curise) este un docher care trăiește în New Jersey. El a divorțat de soția lui Mary Ann (Miranda Otto) și s-a îndepărtat de cei doi copii, Rachel (Dakota Fanning) și Robbie (Justin Chatwin), pe care îi vede doar în weekend-uri. Într-un astfel de weekend, pornește o furtună puternică și stranie. Ray descoperă că mai multe nave spațiale au apărut și își dă seama că este în fața unei invazii extraterestre a Pământului. El își ia copiii și vrea să-i ducă la Boston la părinții fostei soții unde speră că vor găsi refugiu. În această călătorie, Ray trebuie să învețe să devină protectorul și capul familiei.

 

20:00 PRIMA TV

Don Jon (comedie, S.U.A,  2013) Cu: Julianne Moore, Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson

Jon Martello (Joseph Gordon-Levitt) este un tip drăguţ şi de modă veche. Amicii lui îi spun Don Jon pentru că are abilitatea inegalabilă de a agăţa câte o fată în fiecare weekend, dar nici cea mai grozavă aventură de genul ăsta nu se compară cu bucuria lui de a sta singur în faţa calculatorului, urmărind postări pornografice.
Barbara Sugarman (Scarlett Johansson) este o fată frumoasă, deşteaptă şi de modă veche. Îşi petrece timpul uitându-se la filmele romantice produse la Hollywood şi vrea să-l găsească pe Făt- Frumos, cu care să fugă în lumea largă.

 

22:00 PRO TV

Pus pe jar (acţiune, SUA, Marea Britanie, Mexic, 2004) Cu: Denzel Washington, Dakota Fanning, Marc Anthony, Radha Mitchell, Christopher Walken, Giancarlo Giannini, Rachel Ticotin, Mickey Rourke

Un val de răpiri pune pe jar locuitorii din Mexico City, stârnind panică printre cetăţenii bogaţi care au copii. În numai şase zile, nu mai puţin de 24 de răpiri au avut loc, ceea ce i-a determinat pe foarte mulţi părinţi să le angajeze copiilor paze de corp, pentru a-i feri de pericol. Acesta este contextul în care John Creasy (Denzel Washington), un fost asasin plătit în slujba CIA, primeşte misiunea de a fi paza de corp a unei fetiţe de nouă ani, Pita Ramos, fiica unui industriaş bogat, Samuel Ramos, şi a soţiei sale, Lisa. Lui Creasy nu i se pare deloc interesant să fie bodyguard, cu atât mai puţin a unui copil, dar în lipsă de altceva mai bun de făcut, acceptă slujba. Îi este însă teribil de greu să suporte tirada de întrebări ale copilului foarte precoce, care nu conteneşte să-l chestioneze despre lucruri ce ţin de viaţa lui personală. Încet, încet, fetiţa reuşeşte să-i intre la suflet şi cei doi încep să se înţeleagă din ce în ce mai bine.

 

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...