3 × three =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRO CINEMA

Curierul (acţiune, SUA, 2012) Cu: Jeffrey Dean Morgan, Mickey Rourke, Ţil Schweiger

Doar pentru a livra o servietă, cel care va face asta va fi plătit cu un milion de dolari. Motivul acestui detaliu incredibil este că ea trebuie dusă unui criminal înfricoşător, atât de temut, încât nimeni nu-i poate menţiona nici măcar numele. Dar pentru o asemenea treabă, nici curierul (Jeffrey Dean Morgan) nu este mai prejos. Într-un domeniu unde întrebările nu-şi au locul, el este cel mai bun. În plus, singurul său prieten este ţinut captiv în schimbul unei răscumpărări, aşa că el are mare nevoie de bani. Urmărit de asasini plătiţi, lunetişti, poliţie, FBI şi complici cu două feţe, curierul porneşte într-o misiune imposibilă, care va îi scoate la iveală trecutul întunecat.

 

 

 

 

18:55 CINEMAX

Roman J. Israel, Esq. (Dramă, SUA, 2017) Cu: Denzel Washington, Colin Farrell, Carmen Ejogo, Lynda Gravátt, Amanda Warren

Filmul este un thriller dramatic a cărui acțiune se desfășoară în sistemul penal din Los Angeles. Denzel Washington interpretează un avocat idealist, Roman Israel, a cărui viață se schimbă drastic atunci când mentorul lui, un luptător pentru drepturile civile, moare. Când este recrutat să se alăture unei firme conduse de unul dintre foștii studenți ai legendarului bărbat – avocatul ambițios George Pierce (Colin Farrell) – și leagă o prietenie cu o tânără luptătoare (Carmen Ejogo) pentru drepturi egale, o serie de evenimente tulburătoare se dezlănțuie și activismul care i-a definit cariera va fi testat.

 

 

00:20 HBO

Statutul lui Brad (Comedie, SUA, 2017) Cu: Ben Stiller, Austin Abrams, Jenna Fischer, Michael Sheen, Jemaine Clement

Brad Sloan (Ben Stiller) își însoțește fiul, care se pregătește să merge la facultate, pe coasta de est, iar vizita îi provoacă o criză de încredere. Brad are o carieră plină de satisfacții și duce o viață confortabilă în Sacramento alături de soția lui, Melanie, și de fiul lor, Troy, dar lucrurile nu sunt așa cum și-a imaginat că vor fi când era la facultate. Când Brad îi arată lui Troy orașul Boston, unde Brad a mers la universitate, începe să-și compare viața cu viețile prietenilor lui de la facultate: un șmecher de la Hollywood, un fondator al unui fond de investiții, un antreprenor și un scriitor de succes. Pe măsură ce-și imaginează viețile lor fascinante, el se întreabă dacă nu ar fi trebuit să facă mai multe. Dar când circumstanțele îl obligată să ia legătura cu foștii lui prieteni, Brad începe să se gândească dacă a dat greș sau dacă nu are cumva, într-o anumită măsură, cea mai bună viață dintre toți.

 

 

 

20:00 FILM NOW

Un destin special (2016, Aventuri) Cu: Adam Driver, Kirsten Dunst, Michael Shannon

Alton e un băiat de opt ani care are niște abilități extraordinare, însă acestea îl transformă în ținta unei secte de extremiști religioși, conduși de Calvin Meyer. Roy, tatăl lui Alton, este disperat să-și protejeze fiul și încearcă să-l ducă într-o ascunzătoare secretă. Roy e ajutat de complicele său Lucas și de Sarah, fosta soție. Cei patru fugari sunt vânați și de o forță guvernamentală, condusă de Paul Sevier, care vrea de asemenea să folosească abilitățile lui Alton.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...