eleven + 4 =

A password will be e-mailed to you.

20:00 PRIMA TV

Spânzurătoarea (thriller, S.U.A. 2016) Cu: Al Pacino, Brittany Snow, Karl Urban

Filmul urmărește povestea unui detectiv de la omucideri care se alătură unui profiler criminalist pentru a prinde un ucigaș în serie, ale cărui crime sunt inspirate de jocul pentru copii „Hangman”. Ray Archer și partenerul său, criminalistul Will Ruiney sunt delegați să prindă unul dintre cei mai notorii și periculoși criminali în serie din oraș, care execută o versiune degenerată de crimă, folosindu-se de jocul Hangman. Între timp, jurnalista Christi Davies raportează despre masacrul criminalului, umbrindu-le activitatea detectivilor care se luptă cu misterul din jurul crimelor. Cu toate acestea, criminaliștilor le este foarte greu să afle cum funcționează versiunea jocului sadic al ucigașului, joc care este legat cumva de trecutul lui Archer. Vor reuși oare să dezlege misterul din spatele jocului degenerat și să oprească seria de crime?

22:30 PRO CINEMA

Stone (thriller, SUA, 2010) Cu: Robert De Niro, Edward Norton, Milla Jovovich, Frances Conroy, Enver Gjokaj, Pepper Binkley, Sandra Love Aldridge, Greg Trzaskoma

Stone (Edward Norton) este un piroman condamnat la închisoare, care recurge la orice mijloace pentru a-l manipula pe ofiţerul de poliţie, care se ocupă de supravegherea lui. Jack Maybury (Robert De Niro) ar putea să îi asigure eliberarea condiţionată, dacă ar garanta bună lui purtare. Poliţistul începe un joc de-a şoarecele şi pisica cu diabolicul Stone şi riscă să îşi piardă stăpânirea de sine atunci când o întâlneşte pe Lucetta, frumoasa şi pasionala soţie a acestuia. Cei doi au pus la cale să îl seducă pe Jack, să-l implice într-o relaţie sexuală pasională cu scopul de a-i semna eliberarea soţului.

17:25 CINEMAX

Lola Pater (Dramă, Franța, 2017) Cu: Fanny Ardant, Tewfik Jallab, Nadia Kaci, Véronique Dumont, Bruno Sanches

O dramă emoționantă despre o reuniune de familie neconvențională, filmul prezintă povestea unui părinte transsexual care încearcă să se apropie de fiul său. Când mama lui moare pe neașteptate, Zino (Tewfik Jallab) părăsește Parisul și pleacă să-și caute tatăl, pe Farid. Ceea ce Zino nu știe este că Farid s-a transformat în Lola (Fanny Ardant) în urmă cu 25 de ani ceea ce îi complică viața. După ce află de schimbarea tatălui, provocarea lui Zino este să-și renege resentimentele și prejudecățile ca să găsească un loc pentru Lola care își dorește să aibă o relație mai apropiată cu fiul ei de când s-au regăsit.

20:00 HBO

Fiu al Americii (Dramă, SUA, 2019) Cu: Ashton Sanders, Margaret Qualley, Nick Robinson, Kiki Layne, Bill Camp

O interpretare modernă a romanului din 1940 scris de Richard Wright, filmul îl urmărește pe Bigger “Big” Thomas, un tânăr afro-american care locuiește cu mama și frații lui în Chicago. El are părul verde, poartă o jachetă punk, fumează iarbă și are tot timpul un pistol la el, dar refuză să participe la schema periculoasă a prietenului său de a face niște bani. Big acceptă să lucreze ca șoferul familiei lui Will Dalton, un om de afaceri foarte bogat. El se mută în vila lor și începe să o ducă pe Mary, fiica progresivă a lui Dalton, în diferite locuri. Dar implicarea lui într-o moarte accidentală va determina confruntarea lui Big cu niște puternice forțe sociale asmuțite împotriva lui.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...