4 × three =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRIMA TV

 Vânătorul de recompense (acțiune, thriller, 2017) Cu: John Hennigan

Boone este personajul principal care se confruntă cu o decizie între ambiție și justiție. Atunci când o într-un reality show vânătorul de recompense Boone vrea să arate ce poate și încearcă doboare un stăpân de droguri și imperiul său, el descoperă mai mult decât căutând și află că justiția înseamnă mai mult decât ratinguri.

20:30 PRO CINEMA

Furtul de diamante (acţiune, SUA, 2011) Cu: Bruce Willis, 50 Cent, Ryan Phillippe, Rory Markham, Jenna Dewan-Tatum,       Brett Granstaff, Randy Couture, Susie Abromeit, Ron Turner

Un grup de prieteni planifică un furt de diamante. Biggs (Bruce Willis), şeful bandei, are o reputaţie de temut şi este cel care pune la cale planul de îmbogăţire peste noapte. Lucrurile degenerează când unul dintre ei îi trădează şi fuge cu banii.

22:35 CINEMAX

Răzbunarea Lunei (Thriller, Germania, 2017) Cu: Lisa Vicari, Carlo Ljubek, Branko Tomovic, Benjamin Sadler, Rainer Bock

Luna, o tânără de 17 ani deșteaptă și încrezătoare, își petrece vacanța de vară într-o cabană de la munte cu familia ei când totul devine brusc un coșmar: niște bărbați îi ucid părinții și pe sora mai mică. Luna reușește să scape și, în scurt timp, află că a trăit o minciună: tatăl ei a fost un agent secret rus, iar familia doar un paravan. El a trăit așa în Germania timp de 20 de ani. Când a fost descoperit de o unitate germană și a fost nevoit să-și trădeze camarazii, asta a însemnat o condamnare la moarte pentru familia lui. Luna se refugiază la Hamid, un afgan singuratic care a fost agent rus și cel mai bun prieten al tatălui ei. Hamid vrea să o scoată pe Luna din țară, dar ea nu poate pleca fără să răzbune moartea familiei. Cu ajutorul lui Hamid, Luna vrea să-i găsească pe criminali și să-i facă să plătească.

18:15 HBO

Suburbicon (Dramă-Comedie, SUA, 2017) Cu: Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac, Noah Jupe, Glenn Fleshler

Suburbicon este o comunitate idilică din suburbie cu grădini și case îngrijite – este locul perfect pentru a trăi cu familia, iar în vara anului 1959 familia Lodge exact asta face. Dar liniștea aparentă ascunde o realitate tulburătoare. Soțul și tatăl Gardner Lodge (Matt Damon) trebuie să supraviețuiască celor mai violente, înșelătoare și decadente părți ale orașului. Aceasta este povestea unor oameni plini de defecte care fac niște alegeri greșite.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...