1 × three =

A password will be e-mailed to you.

22.00 ANTENA 1

Van Helsing (acþiune, SUA 2004) Cu: Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Elena Amaya, Robbie Coltrane, Richard Roxburgh

Ţinutul legendar al Transilvaniei este o lume în care pericolul răsare odată cu soarele şi unde monştrii, care dau omului coşmare, sălăşluiesc. Inventivul Stephen Sommers care a creat personajele şi legendele din Mumia şi Mumia Revine îşi lărgeşte viziunea cinematografică şi-şi pune în valoare inspiraţia dând viaţa unei legende care s-a mai spus dar nu aşa. Spectatorii vor fi cufundaţi în sec XIX şi plimbaţi în Londra, Roma, Paris şi Transilvania unde diavolul se poate întruchipa în orice om şi poate lua forma unor monştrii ce terorizează generaţii la rând, sfidând şi învingând pe rând pe toţi cei curajoşi şi decişi care încercau să-i învingă, provocându-i să apară şi să se angajeze la luptă. În bătălia sa continuă pentru eliminarea monştrilor de pe pământ, Van Helsing la comanda unei societăţii secrete, călătoreşte în Transilvania pentru a elimina pe seducătorul şi periculosul conte Dracula – interpretat de Richard Roxburgh. Lui Van Helsing i se alătură frumoasă fără frică Anna Valerious. Ea trebuie să-şi scape familia de un blestem ce îi urmăreşte de generaţii.

17:25 CINEMAX

Anestezia (Dramă, SUA, 2015) Cu: Kristen Stewart, Sam Waterston, Glenn Close, Gretchen Mol, Tim Blake Nelson

O noapte în New York, un profesor iubit și o crimă șocantă: această dramă provocatoare pune cap la cap puzzle-ul vieții unui bărbat înainte să se fi schimabat pentru totdeauna. În timp ce mergea spre casă, Walter Zarrow (Sam Waterston), un popular profesor de filosofie de la universitatea Columbia, este atacat pe stradă. Întorcându-se înapoi cu o săptămână, acțiunea filmului urmărește efectul domino al evenimentelor care au dus la acest atac aparent fără sens. De-a lungul săptămânii, legături ascunse între diverși oameni, inclusiv o studentă (Kristen Stewart), o casnică din suburbie (Gretchen Mol) și un bărbat disperat (K. Todd Freeman), ies la suprafață și formează un mozaic complex de suflete pierdute unite de tragedie.

21:50 HBO

Confesiunile unei minți periculoase (Comedie, SUA, 2002) Cu: Sam Rockwell, Drew Barrymore, George Clooney, Julia Roberts, Rutger Hauer

Tânăr, energetic, obsedat de o carieră în industria de televiziune, aflată în plină dezvoltare, Chuck Barris își dă seama că este urmărit de un personaj ciudat care îl atrage rapid într-o lume periculoasă, plină de secrete, cea a spionilor CIA. În timp ce Barris devine din ce în ce mai cunoscut ca un producător TV plin de dinamism, fiind creatorul unor show-uri TV de succes, cum ar fi „The Newlywed Game”, și chiar prezentator la „The Gong Show”, el duce la bun sfârșit cu regularitate asasinate pentru guvernul Statelor Unite. Pe măsură ce audiența crește, viața începe să-i scape de sub control atunci când devine ținta unui spion trădător.

22:40 FILM NOW

Îngerii lui Charlie (acţiune 2000) Cu: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu

Trei tinere, detectivi particulari de elită, înarmate cu aparatură de înaltă tehnologie, vehicule super-performante, tehnici de arte marțiale și o mare varietate de deghizări, își pun în valoare calitățile deosebite pe pământ, în apă și în aer cu scopul de a da de urma unui geniu al computerelor răpit și a evita capturarea unui software strict secret, de identificare a vocii, de către răufăcători.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...