11 − seven =

A password will be e-mailed to you.

00:25 CINEMAX

Sweet country (Western, Australia, 2016) Cu: Sam Neill, Bryan Brown, Hamilton Morris, Thomas M. Wright, Ewen Leslie

Sam un bărbat de vârstă mijlocie lucrează pentru un predicator în perimetrul Austrialiei, anume în teritoriul de Nord. Când Harry un veteran de război se îndreaptă spre un avanpost învecinat, predicatorul îl trimite pe Sam şi pe familia să să-l ajute pe Harry să renoveze ţarcurile pentru vite. Relaţia dintre cei doi se înrăutăţeşte rapid, ajunganduse la un schimb de focuri de armă.

21.00 ANTENA 1

 Un poliţist şi trei sferturi (comedie, SUA 2016) Cu: Kevin Hart, Ice Cube

Planurile pentru o cãlãtorie rapidã în Miami se duc pe apa sâmbetei când activitãțile lor de poliție neortodoxe îi pun într-o situație compromițãtoare care amenințã sã submineze un caz major… și ziua de nuntã a lui Ben și Angela.
Ben, nefiind mulțumit sã lucreze ca agent de pazã, a absolvit recent academia și aspirã sã devinã detectiv ca viitorul sãu cumnat. Însã James nu crede cã e potrivit pentru munca de detectiv. Cu nunta care se apropie cu repeziciune, începãtorul predispus la accidente se concentreazã pe planificare dar vrea sã i se alãture mentorului sãu în ce trebuia sã fie o cãlãtorie de rutinã din Atlanta în Miami.
La cererea lui Angela – și la permisiunea reticentã a Locotenentului Brooks’, James îl ia pe Ben la Miami, fãrã nici o tragere de inimã, pentru a verifica un pont legat de un caz pe care încearcã sã îl rezolve.

20:30 PRO CINEMA

Hoțul de cărți (dramă, SUA, Germania, 2013) Cu: Roger Allam, Sophie Nelisse, Heike Makatsch, Julian Lehmann, Gotthard Lange,

Acţiunea filmului se petrece în timpul celui de-al doilea Război Mondial, când Liesel, o fata rămasă fără părinţi şi fără casă, este adoptată de un cuplu de germani. Plină de viaţă şi curaj, Liesel reuşeşte să schimbe vieţile tuturor celor din jurul ei. Părinţii adoptivi o vor învăţa să citească şi să descopere lumea cu ajutorul cărţilor.

16:30 HBO

 Maleficent (Aventuri, SUA, 2014) Cu: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley, Lesley Manville, Imelda Staunton

Acest film explorează povestea nespusă a celui mai rău personaj al lui Disney din desenul animat din 1959, „Frumoasa Adormită”. După ce pădurea îi este amenințată și ea trădată, Maleficent (Angelina Jolie) aruncă un crunt blestem asupra prințesei Aurora, fiica nou născută a regelui trădător. Pe măsură ce fata crește, vrăjitoarea începe să o îndrăgească pe copilă. În timp ce conflictul dintre cele două tărâmuri se intensifică, Maleficent își dă seama că Aurora ar putea deține cheia unui viitor pașnic.

 

 

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...